SKANDAL U AMERICI! NBA šampion i velika zvezda uhapšen sa drogom i oružjem

Novosti online

30. 01. 2024. u 08:29

Poznati američki košarkaš Radžon Rondo (37), NBA penzioner od leta 2022. godine, uhapšen je zbog novog incidenta koji je napravio!

СКАНДАЛ У АМЕРИЦИ! НБА шампион и велика звезда ухапшен са дрогом и оружјем

Foto: EPA

Kako prenose mediji iz SAD, nekadašnji šampion sa Bostonom i Lejkersima uhapšen je zbog posedovanja oružja, posedovanja marihuane i pribora za drogu.

- Rondo je zaustavljen zbog saobraćajnog prekršaja od strane policije, a policajac je nanjušio marihuanu, što je izazvalo pretragu automobila, u kojoj je pronađen poštolj, marihuana za ličnu upotrebu, kao i pribor za drogu - naveo je portparol Policije Indijane, Stiven Vajls.

On je odveden u zatvor okruga Džekson posle toga, nakon čega je odmah položio kauciju.

Rondo je tokom koledž karijere igrao za Kentaki, a u bogatoj NBA karijeri koja je trajala 16 godina igrao je za Boston, Dalas, Sakramento, Čikago, Nju Orleans, Los Anđeles lejkerse, Atlantu, LA kliperse i Klivlend, gde mu je 2022. godine bio poslednji NBA angažman.

Dva puta je bio šampion NBA lige, četiri puta je učestvovao na Ol-staru i imao je brojna individualna priznanja kao najbolji asistent, kradljivac lopti, član defanzivne petorke...

Ovo mu nije prvi problem sa zakonom, jer je i 2022. godine imao prijavu kada ga je njegova žena prijavila, nakon što je pretio da će je ubiti, tada je takođe imao pištolj, lomio je sve po kući... Rondo je nakon toga dobio zabranu prilaska, a naređeno mu je i da preda vatreno oružje. Slučaj je kasnije završen dogovorom dve strane van suda.

I u avgustu 2023. godine je imao novi problem sa sličnim prekršajem, kada je ista žena pozvala pomoć, ali je i taj slučaj završen sporazumno.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu