POSLE PROVOKACIJA U ZADRU: Sferopulos objasnio zašto je smirivao Luku Mitrovića

Novosti online

12. 11. 2023. u 23:09

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos izjavio je večeras da su "crveno-beli" zahvaljujući dobroj igri u trećoj četvrtini stigli do trijumfa protiv Zadra u sedmom kolu ABA lige.

ПОСЛЕ ПРОВОКАЦИЈА У ЗАДРУ: Сферопулос објаснио зашто је смиривао Луку Митровића

Foto: Twitter/@kkcrvenazvezda

Podsetimo, Crvena zvezda je kao gost savladala Zadar posle prilično zanimljivih dešavanja na parketu.


"Znali smo da je Zadar dobar tim, posebno na svom terenu igra dobru košarku. Znali smo da neće biti lako, zato smo morali da budemo koncentrisani. Zbog toga čestitam igračima, jer smo ovde došli fokusirani da odigramo težak meč. Napadački smo bili dobri veći deo meča, što se odbrane tiče u prvom poluvremenu nismo bili toliko efektivni", rekao je Sferopulos na konferenciji za medije posle meča.

Tome je dodao i sledeće:


"Treća četvrtina je bila ključna, kada smo se vratili iz slvačionice zaigrali smo dobru odbranu. U četvrtoj četvrtini smo kontrolisali igru. Nama sledi težak raspored, a Zadru želim sreću u nastavku", istakao je trener Crvene zvezde.


Navijači Zadra su na kraju treće četvrtine provocirali košarkaša Crvene zvezde Luku Mitrovića.


"Nisam video šta se tačno dešava, ali sam smirivao igrača da se fokusira na igru. To je bilo najvažnije", naveo je Sferopulos.


Ova utakmica je imala lošu uvertiru, pošto su huligani sinoć u Zadru napali i pretukli četiri člana delegacije KK Crvena zvezda. Trener Crvene zvezde govorio je i o atmosferi na samom meču.


"Bila je veoma dobra atmosfera, dvorana je lepa i velika. Nisam razumeo, ali sam čuo navijanje. Nadam se da je bilo u redu", zaključio je Sferopulos.

Ne propustite:

ŽEDNI SRPSKE KRVI! Sraman potez navijača Zadra na utakmici sa Crvenom zvezdom

ZA NEKE NEPRIHVATLjIVO, A ZA DRUGE... Ovako su na prebijanje članova Zvezdine delegacije reagovali hrvatski ministar i bivši vođa navijača

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)