"DOVEDI SE U RED": NBA legenda kritikovala Zajona Vilijamsona (VIDEO)

Novosti online

15. 07. 2023. u 19:01

IGRAČ od koga se mnogo očekivalo u NBA ligi je Zajon Vilijamson, as Njuorleans Hornetsa muči se sa viškom kilograma i čestim povredama.

ДОВЕДИ СЕ У РЕД: НБА легенда критиковала Зајона Вилијамсона (ВИДЕО)

Foto AP

Legendarni Čarls Barkli je na početku svoje karijere imao slične probleme, te je prokomentarisao situaciju u kojoj se Vilijamson nalazi.

- Zajon mora da bude u formi, prosto i jednostavno. Ovo je profesionalna košarka, nema dadilja, da bi zaradio novac koji se danas zarađuje ne smeš da dozvoliš da ti drugi ljudi govore da se dovedeš u red. Vidite, ja Zajona ne poznajem, ali deluje mi kao dobro dete. Ne zvuči mi da je okružen dobrim ljudima, a ja sam imao Mozesa pored sebe što je bio blagoslov. Porodica i prijatelji treba da mu kažu da će uništiti svoju budućnost i to nije fer ni prema NBA ilgi ni prema Nju Orleans Pelikansima. Neka uzme ličnog kuvara, ima dovoljno novca za to, rekao je Barkli.

BONUS VIDEO: Nikola Jokić u provodu, najbolji srpski košarkaš u kafani u Somboru

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona