ZVEZDA PROTIV PARTIZANA I TRADICIJE: Crveno-beli bi da urade nešto što niko nikad nije u ABA ligi

Novosti online

16. 06. 2023. u 22:46

ODIGRANE su prve dve utakmice finala ABA lige, a Partizan je uspeo da odbrani domaći teren i vodi sa 2:0, pa tako ima priliku da na terenu Crvene zvezde prekine dominaciju večitog rivala na Jadranu.

ЗВЕЗДА ПРОТИВ ПАРТИЗАНА И ТРАДИЦИЈЕ: Црвено-бели би да ураде нешто што нико никад није у АБА лиги

Photo: Partizan Mozzart Bet/Emilija Jovanović

Pred izabranicima Duška Ivanovića je teška misija, pošto do sada niko u regiolanom takmičenju nije uspeo da nadoknadi minus posle dva poraza na startu serije od sezone 2014/2015 kada je počelo da igra po ovom sistemu.

Da bi Zvezda uopšte imala priliku da odbrani trofej, potrebno da je pobedi utakmice broj tri i četiri u dvorani "Aleksandar Nikolić" i onda proba da uradi nešto što do sada nikome nije pošlo za rukom.

Crveno-beli se uzdaju u domaći teren koji je velika snaga tima sa Malog Kalemegdana. Branko Lazić i drugovi su u seriji od 10 vezanih pobeda kod kuće, trijumfovali su na 14 od poslednjih 16 mečeva u popularnom "Pinoiru". A od kada je na klupu seo crnogorski stručnjak ekipa je samo pet puta izgubila kao domaćin.

Ipak, pita se nešto i Partizan koji ima dve meč lopte. Izabranici Željka Obradovića su upisali dva zaslužena trijumfa, ali svesni su da nesmeju da se opuste.

BONUS VIDEO: Hoće neko na basket: Sa Kule Beograd upućena čestitka Nikoli Jokiću

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

HENDIKEP ZA BOSTON: Igraće finale Istočne konferencije bez jednog od najboljih igrača