"SVI ZNAMO ŠTA DONOSI JOKIĆ": Lebron DŽejms se poklonio velikom Nikoli

Novosti online

13. 05. 2023. u 08:49

LOS ANĐELES Lejkersi će protiv Denver Nagetsa, našeg Nikole Jokića tražiti mesto u velikom finalu. "Jezeraši" su eliminisali Golden Stejt Voriorse pobedom u seriji 4:2.

СВИ ЗНАМО ШТА ДОНОСИ ЈОКИЋ: Леброн Џејмс се поклонио великом Николи

FOTO: AP

Prvi meč igraće se u noći između utorka i srede, sa početkom od 02.30 časova.

Lebron Džejms je postigao 30 poena u pobedi, a novinari nisu propustili da ga pitaju o Nikoli Jokiću. Lebron je bio pun reči hvale za našeg najboljeg košarkaša, istakavši da će njegovom timu biti jako teško u seriji protiv Nagetsa.

- Bili su prvi na Zapadu sa razlogom. Igraju sjajnu košarku tokom cele sezone i u seriju ulazimo sa velikim respektom prema njihovoj igri. Sjajno su vođeni od strane trenera, znamo kakvu dinamiku donosi Jokić, kao i Džamal Marej, naročito kada su zdravi. Ali nisu samo oni u pitanju, nego i ostali košarkaši. Sutra je dan kada ćemo se malo oporaviti, kada ćemo biti sa porodicama. U nedelju i ponedeljak se spremamo za meč, pokušaćemo da budemo na najboljem nivou protiv sjajnog tima - izjavio je Lebron Džejms.

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)