NAJBOLJI SRPSKI SUDIJA DELI PRAVDU NA MEČU TREĆE LIGE! Sudio ove sezone četiri meča Lige šampiona, a sada ima poseban zadatak

Tanjug

10. 05. 2023. u 17:32

NAJBOLjI srpski sudija Srđan Jovanović određen je za glavnog arbitra meča Srpske lige Beograd između Zemuna i OFK Beograda koji je na programu u subotu od 14 časova.

НАЈБОЉИ СРПСКИ СУДИЈА ДЕЛИ ПРАВДУ НА МЕЧУ ТРЕЋЕ ЛИГЕ! Судио ове сезоне четири меча Лиге шампиона, а сада има посебан задатак

Jovanović je jedan od trojice obučenih arbitara Foto EPA

Ovaj 37-godišnjak je ove sezone sudio čak četiri meča Lige šampiona, a sad će deliti pravdu na utakmici koja može da odluči ko će se iz trećeg ranga plasirati u Prvu ligu Srbije.

Njemu će pomagati Uroš Stojković i Milan Mihajlović, dok će ulogu četvrtog sudije obavljati Ivan Stamenković.

Zemun je trenutno lider Srpske lige Beograd posle 26 odigranih kola, dok je OFK Beograd drugi sa tri boda manje. Do kraja su ostala još četiri kola, a samo prvoplasirani klub će ići u viši rang.

Tim iz Gornje Varoši imao je pre prošlog kola pet bodova prednosti, ali su odigrali nerešeno (0:0) protiv BSK Borče. Ekipa sa Karaburme je to iskoristila i pobedom nad Radničkim iz Obrenovca (1:0) smanjila zaostatak.

BONUS VIDEO: NA SAMOM POČETKU: Ovako je Zvezda dala vodeći gol protiv Voždovca na "krovu"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)