ŠPANCI ZAPANJENI: Ovako su reagovali kada su videli kakav doček je Real doživeo po dolasku u Beogradu

Novosti online

02. 05. 2023. u 08:09

PARTIZAN i Real će, posle velikih incidenata koji su obeležili njihov drugi meč Top 8 faze Evrolige, igrati u Beogradu, a dolazak Madriđana u prestonicu Srbije uopšte nije prošao "nezapaženo" kod navijača crno-belih. Taj doček od strane "grobara" nije prošao nezapaženo u Španiji.

ШПАНЦИ ЗАПАЊЕНИ: Овако су реаговали када су видели какав дочек је Реал доживео по доласку у Београду

Foto: Milena Anđela

Podsetimo, dva dana posle neočekivanog poraza na svom terenu prošlog utorka, kada je Kevin Panter dao trojku za trijumf beogradskog kluba u poslednjoj sekundi, Real se nadao da će se osvetiti, ali je Partizan bio daleko ubedljiviji i opet nadigrao favorita usred Madrida.

Taj sportski deo priče zasenila je tuča koja se desila u 38. minutu (VIDEO). Usled nje je utakmica prevremeno završena, a Evroliga je izrekla oštre kazne"Grobari" su rešili da ipak prirede zanimljiv doček "kraljevskom klubu".

Naime, navijači Partizana dočekali su košarkaše Reala nizom poruka okačenim na nadvožnjacima iznad auto-puta kojim je ekspedicija Madriđana prošla sinoć po sletanju u Beograd.

Evo kako su o tome izvestili špansku javnost dva najveća tamošnja sportska lista, "As" i "Marka".

"Uvredljivi transparenti dočekali Madriđane", naslov je koji je odabrao "As", uz komentar:

"Beli, koji su stigli u ponedeljak uveče u srpsku prestonicu, dočekani su porukama koje su visile sa nadvožnjaka na putu koji vodi sa aerodroma", piše taj list, navodeći na kraju i sadržinu nekih od transparenata:

"Pisalo je, pored ostalog, i sledeće: 'Bili ste kraljevi, sada ćete biti prostitutke', 'Ciganske ku*** iz Madrida', 'Cigansko kopile iz Argentine' (misli se na Gabrijela Deka, koji je učestvovao u incidentu u Madridu), 'Ništa vi nemate kraljevskog, osim imena'".

"Marka" je, sa druge strane, naslovila svoj tekst "Beograd dočekao Real Madrid: Nećete spavati".

Nakon što je navedeno da su "balkanski ultrasi priredili doček", taj list je odmah stavio do znanja svojim čitaocima da incidenata po dolasku Madriđana nije bilo:
"Real Madrid je već u svom privatnom bunkeru u Beogradu. Bez ijedne neprijatnosti stigao je u hotel koji se nalazi na Novom Beogradu, na oko 20 minuta hoda od Štark arena i daleko od vreve centra srpske prestonice. Ali, bilo je poruka na nadvožnjacima. 'Nećete spavati' bilo je okačeno na jedan od njih. Ovo kao da je finale. U Partizanu se bar tako gleda na ovaj meč".

Navijači Partizana na utakmici sa Realom u ligaškom delu ove sezone Evrolige / FOTO: M. Vukadinović

Uz podnaslov "neprijateljski doček", "Marka" je poručila i sledeće:

"Iako nije bilo neprijatnosti u blizini hotela gde su Beli smešteni, Beograd jeste ustao protiv Real Madrida. Transparenti protiv Deka, kluba u celini i neprijatne reči prema instituciji kluba su bili primetni. I sasvim suprotni onome što je duša Partizana, Željko Obradović, tražio kada je rekao 'Želim da se samo priča o košarci'. 


Ali, nije ovde bilo mnogo košarke. Direktno su bile upućene uvrede klubu, ali i nekim igračima, kao što je Džanan Musa. Bio je on jedan od najaktivnijih u madridskoj hali, gde je i dobio udarac od Kevina Pantera, potpuno neočekivano, a transaparenti su i njega prozivali", piše "Marka"

Treća utakmica ove četvrtfinane serije, koja se igra dok neko ne ostvari tri pobede, na programu je u utorak od 20.30 u Beogradu. Prenos uživo možete pratiti na portalu "Novosti", na čijim sportskim stranicama vas već čeka obilje zanimljivog materijala.

Bonus video: MADRID OVAKVU CRNO-BELU SCENU NE PAMTI: "Grobari" izašli na ulice prestonice Španije, a onda... (VIDEO)

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

JOKIĆ I DONČIĆ SE SMEJU SVIMA: Kakve reči čuvenog NBA asa (VIDEO)