TRENER CRVENE ZVEZDE REŠIO DA NAZDRAVI: Reakcija Duška Ivanovića posle pobede "otpisanih" nad najboljim timom Evrolige

Novosti online

06. 04. 2023. u 21:03 >> 21:39

CRVENA zvezda je još minule nedelje izgubila šanse da se domogne plej-ofa Evrolige, ali joj to nije smetalo da "veže" četvrtu uzastopnu pobedu u elitnom takmičenju, pa je i njen trener pomalo zatečen, iako je baš ovakvu igru i priželjkivao.

ТРЕНЕР ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ РЕШИО ДА НАЗДРАВИ: Реакција Душка Ивановића после победе отписаних над најбољим тимом Евролиге

EuroleagueTV

Podsetimo, Zvezda je pobedila vodeći evroligaški tim, Olimpijakos, posle čega je njen strateg Duško Ivanović pred kamerom EvroligaTV izjavio:

- Osim prvih 10 minuta, kada uopšte nismo igrali kako treba, onih 30 preostali smo igrali s velikom energijom, sa dobrom odbranom i više nego solidnim napadom... Sve u svemu, veoma dobra utakmica!

Upitan da prokomentariše koliko će ovakava pobeda značiti ekipi, imajući u vidu da neće igrati u Top 8 Evrolige, osmehnuo se:
- Mi u svaku utakmicu ulazimo da pobedimo. Bez obzira da li ona rezultatski znači ili ne.

Kada je izašao pred novinare, na konferenciji za štampu je "rafalno" upitan od strane jedne novinarke četiri pitanja - kako mu se čini što je Zvezda drugi put u ovoj sezoni pobedila Olimpijakos, zašto Nedovića "nismo videli", kako vidi "to što je Džon Holand eksplodirao" i kako se oseća imajući u vidu da je pre 34 godine s Jugoplastikom iz Splita postao prvak Evrope:

- Nisam ni znao da je danas 34 godine, dok mi malopre, posle meča, to neko nije rekao! Pa, to ćemo obeležiti bocom dobrog vina uz večeru - nasmejao se Ivanović. Potom je ispravio novinarku rekavši da "Nedović jeste igrao" ("Eh, koliko...", osmehnuo se na njen komentar da nije bila velika minutaža), dodao da je "svaka utakmica priča za sebe, da su rivali jaki i da Zvezda svakog može da pobedi, ali i da od svakog izgubi", dok je za Holanda istakao: 

- On je jedan od najpozitivnijih igrača koje sam imao u karijeri. Igrao ili ne, on je uvek tu, uvek spreman.

Tabela Evrolige

Bonus video: Reakcija Zvezdinih "delija" kada je u halu ušao Novak Đoković, nakon što je nedelju ranije gledao Partizan uživo

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

REVANŠ ALBANCIMA OD GROBARA I DELIJA: Ovo se na EURO 2024 desilo dan nakon što se veličala velika Albanija (FOTO)