"PONEKAD JE DOBRO DA TI NEKO LUPI ŠAMARČINU": Ivanović o teškom porazu od Cibone pred Efes

Novosti online

07. 03. 2023. u 18:53

CRVENA zvezda je razočarala navijače porazom od Cibone (85:81) u ABA ligi, a sada je očekuje veoma težak posao u Evroligi, pošto u Beograd stiže aktuelni šampion Evrope, ekipa Efesa. Očekivanja od ovog duela izneo je trener crveno-belih Duško Ivanović.

ПОНЕКАД ЈЕ ДОБРО ДА ТИ НЕКО ЛУПИ ШАМАРЧИНУ: Ивановић о тешком поразу од Цибоне пред Ефес

FOTO: M. Vukadinović

On se upravo osvrnuo na izgubljeni meč u Zagrebu koji ekipu sa Malog Kalemegdana može da košra prve pozicije na tabeli na kraju ligaškog dela.

- Mislim da ponekad neko treba da te lupi malo šamarčinom, da se osvestiš, da vidiš gde si. A ne da si gore, nego da stojiš čvrsto na zemlji - rekao je Ivanović.

Efes u Beograd dolazi bez pomoći Vasilija Micića, ali tu su Šejn Larkin i Vil Klajburn, kao i još dosta kvalitetnih igrača.

- Igramo protiv ekipe koja je evropski prvak, kompletna su ekipa sa igračima koji igraju jedna na jedan, igraju pik en rol, odlično šutiraju... Mislim da u ovoj situaciji više sebe moramo da gledamo. Da igramo sa samopouzdanjem i agresivnošću koje smo imali ranije i onda da vidimo... Još imamo realne šanse za Top 8, ovo iskreno kažem. Ali da bismo imali te realne šanse, moramo da počnemo da pobeđujemo.

Iako rezultati Zvezde nisu dobri u poslednje vreme, atmosfera u ekipi nije narušena i igrači se nadaju da mogu da ostvare ciljeve.

- Teško je posle takvog izdanja u Zagrebu koje smo imali. Svima je teško. Svesni smo toga, da je to prošlost i da pristup igri nikad više ne sme da se ponovi. Mi možemo da izgubimo, ali jedan igrač Zvezde mora da ima drugačiji pristup. I zbog naših navijača čiju veličinu još jednom moram da istaknem. Posle takvog poraza su nas podržali.

Nije crnogorski stručnjak želeo da priča o večitom derbiju koji je na programu u ponedeljak od 20.30.

- Ne mogu da dohvatim nikako do tamo - zaključio je Ivanović.

Podsetimo, utakmica Crvena zvezda - Efes igra se sutra od 20.30.

BONUS VIDEO: JOKIĆEVA „STOTKA“: Koga Srbin juri po broju trpl-dablova

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda