POTRESNE SCENE SA POLUFINALA KUPA KORAĆA: Unuk Nebojše Čovića u suzama! Filip Čović očiju punih besa i neverice tešio sina

Novosti online

17. 02. 2023. u 20:08

POLUFINALNI meč Kupa Radivoja Koraća ostao je u senci sramnog skandiranja navijača sa tribina, upućenih predsedniku Crvene zvezde - Nebojši Čoviću. Navijači Partizan ušli su u halu dosta pre samog početka drugog polufinala u kom se sastaju Partizan i Crvena zvezda i izazvali prekid utakmice nakon što su sudije usled povika "Čoviću umri" napustile parket. Da stvar bude još jezivija, u hali je bio i unuk prvog čoveka tima sa Malog Kalemegdana.

ПОТРЕСНЕ СЦЕНЕ СА ПОЛУФИНАЛА  КУПА КОРАЋА: Унук Небојше Човића у сузама! Филип Човић очију пуних беса и неверице тешио сина

FOTO: Printskrin/Vukasin Popovic twitter

U jednom trenutku, baš kad su se povici ustalili, naslednik Filipa Čovića, poznatog košarkaša i sina Nebojše Čovića, se uznemirio i zaplakao je, pa je otac morao da ga privoli čvršće sebi, da ga uteši i obodri. Da mu skrene pažnju od onoga šti upravo čuje.

Nije Filipu bilo lako da sluša sve te jezive povike uperene ka njegovom ocu, stoički je, očiju punih besa i neverice, ali i ponosa, izdržao i istrpeo užasne krike. Nije izašao iz hale, a možda je trebalo. Da ne muči ni sebe ni svog sina.

Podsetimo, sudije su u tom trenutku prekinule meč, koji je nakon nekih 30-ak minuta nastavljen, kada je doneta odluka da neće biti pražnjenja tribina. A Mega je savladal FMP i tako postala prvi finalista Kupa Radivoja Koraća 2023.

BONUS VIDEO: GROBARSKA EUFORIJA U NIŠU: Igrači i navijači proslavili plasman u polufinale Kupa Koraća

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)