KUP KORAĆA DOBIO PRVOG FINALISTU: Spektakulran preokret u senci sramnog skandiranja! Mega nakon prekida čeka pobednika večitog derbija

Novosti online

17. 02. 2023. u 19:23

KOŠARKAŠI FMP-a i Mege sastali su se u polufinalu Kupa Radivoja Koraća, a meč je završen rezultatom 86:67 u korist Mege. Sjajna košarkaška predstava u kojoj je viđen nestvaran preokret ostala je u senci prekida utakmice, kada je na satu ostalo još samo četiri minuta igre do kraja.

КУП КОРАЋА ДОБИО ПРВОГ ФИНАЛИСТУ: Спектакулран преокрет у сенци срамног скандирања! Мега након прекида чека победника вечитог дербија

FOTO: A.Ilić

U prvoj deonici, koja je završena rezultatom 22:20 u korist ekipe iz Železnika viđena je prava rezultatska klackalica u kojoj su se ekipe smenjivale u vođstvu.

Ali nastavak je doneo potpuno drugačiju sliku na parketu. FMP na krilima Alekse Stepanovića odlazi na dvocifrenu prednost sredinom drugog kvartala kada je na semforu pisalo 32:20. Već do odlaska na odmor FMP je imao i +17, delovalo je da je Srbija već dobila prvog finalistu Kupa Radivoja Koraća. 

Ali, rival je odbila da se preda i onda je usledio spektakularan preokret Meginih klinaca koji dolaze do dvocifrenog vođstva na četiri minuta pre kraja.

Tada su sudije zbog sramnog skanidarnja sa tribina prekinule meč, koji je nakon nekih 30-ak minuta i nastavljen.

Ipak, bilo je nedovoljno vremena da "panteri" prirede povratak u svojoj režiji, a Mega je uspela i da uveća prednost u samom finišu.

Najefikasniji u redovima FMP-a bio je Aleksa Stepanović sa 15 poena, dok je u redovima Mege to bio Petar Kovačević sa 20. 

BONUS VIDEO: GROBARSKA EUFORIJA U NIŠU: Igrači i navijači proslavili plasman u polufinale Kupa Koraća

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije