BARSELONA DOŽIVELA NOVI UDARAC: Katalonci u presudnom delu sezone ostaju bez ključnog igrača

Novosti online

17. 02. 2023. u 16:47

FUDBALERE Barselone očekuje presudan deo sezone u borbi za šampionsku titulu u La Ligi gde beže 8 bodova najljućem rivalu - Real Madridu. A slede i presudne bitke za trofej Lige Evrope, u kojima neće moći da računaju na jednog od ključnih igrača. Pedro Lopez Pedri povredio se na utakmici Lige Evrope sa Mančester junajtedom i biće van terena mesec dana, objavio je španski klub.

БАРСЕЛОНА ДОЖИВЕЛА НОВИ УДАРАЦ: Каталонци у пресудном делу сезоне остају без кључног играча

FOTO: EPA

Katalonski velikan je remizirao prethodne noći sa klubom iz Mančestera 2:2 ali su već u 41. minut ostali bez bitnog igrača koji je morao da izađe iz igre usled povrede.

- Fudbaler Barselone Pedri je doživeo povredu mišića u desnoj butini. Testovi su potvrdili da je došlo do strukturnog oštećenja zadnje lože i on će odsustvovati dok se ne oporavi - saopštila je Barselona.

Pedri se smatra jednim od najvećih fudbalskih bisera,  a do sada je u karijeri igrao za Las Palmas i Barselonu, dok je za reprezentaciju Španije odigrao 18 utakmica.

BONUS VIDEO: Grupi partizanovaca zabranili ulazak u Moldaviju jer su Srbi?!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri