ODRŽAN NOVI SASTANAK: Poznato mogu li navijači Zvezde na meč sa Partizanom u Evroligi

Novosti online

07. 12. 2022. u 12:59

KOŠARKAŠKI klub Partizan po prvi put biće domaćin Crvenoj zvezdi u Evroligi, a dosta se u prethodnim danima polemisalo oko prisustva navijača gostujućeg tima na meču.

ОДРЖАН НОВИ САСТАНАК: Познато могу ли навијачи Звезде на меч са Партизаном у Евролиги

FOTO: M. Vukadinović

Prvobitno je bilo odlučeno da neće biti navijača Crvene zvezde zbog bezbednosnih rizika, ali je nakon današnjeg sastanka doneta odluka da će im biti namenjen poseban sektor uz okupljanje na prethodno određenoj lokaciji.

Saopštenje Crvene zvezde prenosimo vam u celosti.

- KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da je u sredu u organizaciji direkcije policije, održan novi sastanak bezbednosti kome su prisustvovali predstavnici svih relevatnih službi zaduženih za bezbednost i organiziciju utakmice, kao i predstavnici oba kluba aktera sutrašnje utakmice 12. kola Evrolige.

Na sastanku je odlučeno da će u četvrtak uveče biti obezbeđeni posebni sektori za sve navijače Crvene zvezda koji poseduju karte za utakmicu. Takođe, biće određena i posebna lokacija za okupljanje navijača Crvene zvezde, kako bi bezbedno mogli da uđu i izađu iz Arene. Svi ostali detalji biće saopšteni naknadno.

Ovom prilikom, KK Crvena zvezda mts još jednom apeluje da utakmica protekne u fer i sportskoj atmosferi, bez ikakvih incidenata - piše u saopštenju.

Molimo navijače Crvene zvezde da se ponašaju u duhu fer-pleja, bez obzira na sve vrste provokacija, i da time obezbede da ova utakmica 12. kola Evrolige protekne u najboljem redu i bez bilo kakvih incidenata.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)