"IGOKEA JE POBEĐIVALA U POSLEDNJA TRI MEČA!" Vladimir Jovanović: Moramo da pokažemo rekaciju i požrtvovanost

Novosti online

30. 10. 2022. u 16:11

KOŠARKAŠI Crvene zvezde u petak su upisali prvu pobedu u Evroligi. Vremena za slavlje i odmor nema, pošto već sutra crveno-bele očekuje gostovanje Igokei u 5. kolu ABA lige.

ИГОКЕА ЈЕ ПОБЕЂИВАЛА У ПОСЛЕДЊА ТРИ МЕЧА! Владимир Јовановић: Морамо да покажемо рекацију и пожртвованост

FOTO: M. Vukadinović

Trener šampiona Srbije i Jadrana Vladimir Jovanović ima problema oko sastava tima za meč u Laktašima, posle veoma izazovne utakmice protiv Bajerna u elitnom takmičenju.

- Očekuje nas veoma teška utakmica posle iscrpljujućeg meča sa Bajernom. Igokea nas je pobeđivala u poslednje tri utakmice u Laktašima što je još jedna činjenica koji treba da izazove našu reakciju, veliku angažovanost i dodatnu energiju. Igramo protiv tima koji je izuzetno kvalitetan, koji posebno dobro igra na svom terenu, menjaju odbrane što će zahtevati našu dodatnu koncentraciju u napadu. Već sam govorio posle Bajerna sa kojim problemima smo ušli u taj meč, nadam se da ćemo da odigramo dobru utakmicu u paklenom ritmu u kome se nalazimo, ali to je nešto što je sada već svakodnevica - rekao je Jovanović za klupski sajt.

Svestan je i kapiten kluba sa Malog Kalemegdana da dugo Zvezda nema pobedu na terenu Igokee, ali ističe da je to za njega i saigrače dodatni motiv.

- Dobro poznajemo ekipu Igokee, odigrali smo puno utakmica, i nema sumnje da nas očekuje vrlo težak duel u Laktašima. Neki momci su se promenili u tom sastavu, ali trener Dragan Bajić je i dalje tu što garantuje da će nas dočekati motivisan i dobar tim. Ne zaboravljamo da nismo pobedili u poslednjim mečevima tamo i to je svakako dodatni motiv za nas, da uz podršku naših navijača kojih je zaista mnogo u Republici Srpskoj dođemo do pobede nakon zahtevne utakmice sa Bajernom - istakao je Lazić.

Utakmica Igokea - Crvena zvezda igra se sutra od 18 sati.

BONUS VIDEO: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)