NBA SEZONA TEK POČELA, A VEĆ TUČA: Nestvarne scene tokom meča Bostona i Filadelfije (VIDEO)

Novosti online

19. 10. 2022. u 09:19

NBA sezona samo što je počela, a nije ni prvi dan prošao bez čarki i tuče.

НБА СЕЗОНА ТЕК ПОЧЕЛА, А ВЕЋ ТУЧА: Нестварне сцене током меча Бостона и Филаделфије (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin/Tviter/Bleacherreport

Seltiksi su slavili 126:117, Džejlin Braun i Džejson Tejtum su upisali po 35 poena, isti broj poena je ubacio i Džejms Harden na drugoj strani, međutim, meč je obeležila i prva tuča ove sezone i to početkom drugog poluvremena.

Embid je došao do defanzivnog skoka nakon promašaja Tejtuma, ali je Markus Smart pokušao da se dočepa lopte i pored toga. Bio je na Embidovim leđima, potom ga je snažni centar odgurnuo zarobivši mu ruku, a nakon što je Smart završio na parketu – skoro je i izgažen i zbog toga je nastala velika gužva.

Kada je Braun prišao da se obračuna sa Embidom, snažni centar je pao na parket, potom je i Smart skočio na košarkaša Filadelfije, da bi se tek tada njegovi saigrači setili da dođu da ga brane. Prvi među njima Harden.

– Mogao sam da mu otvorim lobanju, ali nisam – poručio je besni Smart nakon utakmice i dodao da je sudija loše video čitavu situaciju u kojoj je mogao da nastrada: Moja ruka je bila zaglavljena i pokušao je da je polomi, a onda samo ja dobijem tehničku. A svi su videli šta se desilo… - kazao je američki košarkaš.

Još jedna scena vredna pomena u ovom meču viđena je na kraju prvog poluvremena, kada je driblingom Džejms Harden ponizio najboljeg defanzivca lige za prošlu sezonu Markusa Smarta, koga je "bacio" nekoliko metara, a zatim je promašio čist šut za tri poena.

Ali tako da lopta nije ni dosegla obruč, odnosno jedva je stigla i do table.


BONUS VIDEO Kako je Beograd dočekao košarkaše koji su u Indijanapolisu dobili i "Drim tim"
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri