PARTIZAN OSTAJE BEZ NAJBOLJEG IGRAČA? Oglasio se Petrić: "Ako dođe ponuda..."

Novosti online

19. 10. 2022. u 08:37

PARTIZAN je ove sezone još jednom dobro skautirao strane fudbalere, Fuseni Dijabate se na terenu odužio za poverenje odličnim igrama, a praktično je postao nosilac igre tima iz Humske. To naravno nije promaklo klubovima iz inostranstva.

ПАРТИЗАН ОСТАЈЕ БЕЗ НАЈБОЉЕГ ИГРАЧА? Огласио се Петрић: Ако дође понуда...

FOTO: M. Vukadinović

Navijači Partizana plaše se da bi miljenik publike u Humskoj mogao da unovči fantastične partije i promeni sredinu, a o tome je govorio i Gordan Petrić.

- Ako dođe ponuda za Dijabatea, navijači moraju da znaju, imate dve strane, za i protiv. Kad saberete sve šta dobijate, jer morate da plaćate i igrače i radnu zajednicu... Ja ne znam koliki je Partizanov budžet ali je jasno da se mora obezbediti ogromna suma novca,  izjavio je Petrić gostujući na RTS.

Bivši sportski direktor Ivica Iliev skautirao je fudbalera sa Malija, a Petrić poručuje da nije jedini.

- Iliev je pogodio sa dosta igrača, sve što se tiče stranaca je njegova zasluga i zasluga Rusmira kao glavnog skauta i Ivice Kralja koji je doskora bio na čelu skauting službe. Dakle, ta grupa Iliev, Kralj i Rusmir je našla Dijabatea. Ali bilo je i ranije kvalitetnih stranaca, Leonardo, Rikardo, Natho..., kazao je staloženi Petrić i prokomentarisao reči njegovog bivšeg saigrača i velikog prijatelja Zorana Mirkovića koji ga je uporedio sa legendarnim Ivicom Osimom.

- Građom i stavom podsećam na Ivicu Osima, ali rekao sam da će mnogo vode proteći Dunavom i Savom dok ja budem blizu njega. Ne njega nego svih trenera. Ovo je za mene tek početak. 'Švaba' je bio specifičan, u pola sata sve objasni. Uprosti sve stvari, ali nekada je bio težak u trenerskom smislu. Mnogo je tražio, treninzi su trajali i po dva sata. Mnogo posla je preda mnom, pitanje je da li ću se posvetiti fudbalu kao on, a to ne znam. Uživam sada, ali ne znam šta me čeka sutra. Rasterećen sam, radim onoliko koliko mogu, pokušavam da pomognem na način na koji mogu. Da li uspeva to će neko drugi prosuditi. I dalje spavam po osam sati, a ne četiri kao neki, i dalje se viđam sa drugarima. Privatno sam takav, zaključio je Petrić.

BONUS VIDEO: Parni valjak u Humskoj

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)