NEĆETE GA PREPOZNATI... Aleksej Pokuševski nabacio 20 kilograma, ne izlazi iz teretane

Novosti online

27. 09. 2022. u 09:32

ALEKSEJ Pokuševski, još nije iskazao sav svoj talenat koji poseduje. Jedan od najboljih mladih evropskih košarkaša je pre dve godine stigao iz Olimpijakosa u Oklahomu kao evropski "Kevin Durent".

НЕЋЕТЕ ГА ПРЕПОЗНАТИ... Алексеј Покушевски набацио 20 килограма, не излази из теретане

FOTO: Printskrin

Međutim, ruku na srce, nije potvrdio nadimak. Bilo je dobrih partija, ali daleko od nekog NBA standarda. I sada je Poku odlučio da napravi zaokret, otkazao je reprezentaciju Srbije kako bi se što bolje spremio za NBA sezonu. Rezultati su više nego vidljivi.

Kako navode američki mediji, srpski košarkaš je uspeo da "nabaci" 20 kilograma od dolaska u ligu i sada ima 95 kilograma na svoju visinu od 213 centimetara. Kada su ga novinari pitali o tome otkrio je da je celog leta radio na svom telu. 

- Mislim da sam sada mnogo jači i bolji. Imam samo 20 godina, ali to nije bitno, bitno je kako gledam na igru. Hoću da budem primer mladim igračima, a rad na telu i jačanje mi pomaže da mogu da igram na različitim pozicijama i da budem efikasan u napadu - rekao je on. 

Njemu na kraju sezone ističe ugovor, a nije krio da razmišlja o eventualnom produžetku saradnje sa Oklahomom. 

- Ko god da igra ovde naravno da razmišlja o tome - rekao je mladi Srbin. 

Čekalo se da na teren ove sezone izađu "thin towers", on i Čet Holmgren, drugi pik na draftu, ali je ovaj 20-godišnji centar doživeo tešku povredu zbog koje će propustiti kompletnu sezonu. 

- On je još uvek mlad i ima vremena da se prilagodi NBA ligi. Ne mogu da dočekam da se vrati, a i njega sam video u teretani - istakao je Pokuševski. 

BONUS VIDEO Kako je Jokić postao najbolji košarkaš kada se tome ama baš niko nije nadao?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega