NA TALONU TRIPLA KRUNA I REKORDNA 22. TITULA: Košarkaši Crvene zvezde i FMP danas otvaraju finalnu seriju KLS

S. R.

17. 06. 2022. u 09:55

U NAPAD po istorijsku 22. krunu u domaćem prvenstvu! Košarkaši Crvene zvezde u hali "Aleksandar Nikolić" danas (19.00) dočekuju FMP u prvoj utakmici finala Superlige Srbije. Do pehara će doći tim koji prvi dođe do dve pobede.

НА ТАЛОНУ ТРИПЛА КРУНА И РЕКОРДНА 22. ТИТУЛА: Кошаркаши Црвене звезде и ФМП данас отварају финалну серију КЛС

FOTO: KK Crvena zvezda

Crveno-beli žele da na najbolji mogući način započnu odbranu krune i zaokruže sezonu osvajanjem trećeg trofeja u ovoj godini.

- Iza nas je ogroman broj utakmica, mnogo toga smo prošli, ali sada u samom finišu imamo priliku da dođemo do još jednog trofeja. Sama činjenica da igramo za pehar od nas traži da pronađemo rezerve i damo sve što imamo kako bismo na najbolji način okončali ovu sezonu. Za početak, potrebno je da odbranimo domaći teren, za to je potrebno da odigramo čvrsto i odgovorno - ističe kapiten Crvene zvezde Branko Lazić.

Strateg tima sa Malog Kalemegdana Dejan Radonjić, svestan je da se ekipa nalazi na izmaku snage, ali postoji želja da se dođe do još jednog pehara.

- Ulazimo u samu završnicu sezone, i svu energiju koju imamo i koja nam je ostala treba da usmerimo ka tome da odigramo čvrsto, skoncentrisano i odgovorno kako bismo došli do uvodne pobede u finalu - podvukao je Radonjić.

Ekipa FMP do finala je došla posle istupanja Partizana, a hendikep za "pantere" je to što će im ova utakmica sa crveno-belima biti prva još od 5. maja, kada su u plej-ofu Jadranske lige ispali od podgoričke Budućnosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona