BEOGRAD SE POKLONIO KOŠARKAŠKOM KRALJU: Vasa Micić dobio bilbord na zidu "Štark arene" (FOTO)

Novosti online

14. 06. 2022. u 14:35 >> 14:40

KOŠARKAŠ Anadolu Efesa i reprezentativac Srbije Vasilije Micić dobio je bilbord sa svojom fotografijom na zidovima "Štark arene" u Beogradu

БЕОГРАД СЕ ПОКЛОНИО КОШАРКАШКОМ КРАЉУ: Васа Мицић добио билборд на зиду Штарк арене (ФОТО)

FOTO: Tanjug/AP

Ovaj "košarkaški mađioničar" je sa Efesom odbranio titulu na nedavnom održanom Fajnal-foru u Beogradu. Turski tim je u finalu pobedio Real, rezultatom 58:57, a srpski plej bio je istinski heroj i proglašen je za najkorisnijeg igrača (MVP) završnog turnira Evrolige.


- Trojka za pobedu protiv Olimpijakosa u poslednjoj sekundi i plasman u finale Evrolige. 23 poena protiv Reala u utakmici za trofej. Na mestu gde je Efesu doneo drugu titulu šampiona Evrope zaredom, Štark areni, osvanuo je bilbord sa fotografijom Vasilija Micića. "Štark arena" bila je mesto spektakularnih utakmica četiri najbolja evropska tima, a u glavnoj ulozi bio je upravo srpski reprezentativac. Beograd i "Štark arena" ponosni su i zahvalni Miciću na tome kako predstavlja naš grad i državu i želeli su na taj način da mu odaju priznanje - navodi se u saopštenju dostavljenom medijima.

FOTO: Tajnug/fajnal for


Micić je i 2021. godine osvojio Evroligu sa Efesom.

- Zemlja MVP-jeva, kako je Evroliga nazvala Srbiju, ostaje to i ove godine. Micić je najkorisniji igrač F4 u Beogradu, Miloš Teodosić je neprikosnoven u Evrokupu, a Nikola Jokić je prvi košarkaš NBA lige - zaključuje se u saopštenju.

Srbija je ukazala čast još jednom igraču, veliki poster "virtuoza" iz Sombora osvanuo je na zidu Geneks kule, a od danas lik Vasilija Micića krasiće spoljašnjost beogradskog "hrama moderne košarke". 

BONUS VIDEO: Srbija je ponosna: Fotografija MVP Jokića na Geneks kuli

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EVROLIGA NAJGLEDANIJA U ISTORIJI: Partizan i Crvena zvezda neprikosnoveni, nema im ravnih