SKANDAL KAKAV SE NE PAMTI: Vil Smit ošamario voditelja na dodeli Oskara, a svi pričaju o reakciji NBA asa, Stefa Karija (VIDEO)

Novosti online

28. 03. 2022. u 17:36

NA dodeli Oskara dogodio se veliki incident, kada je komičar Kris Rok prokomentarisao Džejdu Pinket-Smit, suprugu Vila Smita, čuvenog glumca koji je zbog reči upućenih njegovoj ženi izašao na binu i ošamario pomenutog voditelja programa. Snimak tog šamara obišao je planetu, a jednu od najboljih reakcija imao je NBA as, legendarni plejmejker Golden Stejta, Stef Kari.

СКАНДАЛ КАКАВ СЕ НЕ ПАМТИ: Вил Смит ошамарио водитеља на додели Оскара, а сви причају о реакцији НБА аса, Стефа Карија (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, Rok je na dodeli čuvenih filmskih nagrada rekao da Smitova supruga, koja inače ima vrlo kratku frizuru jer boluje od alopecije, izgleda kao Demi Mur u filmu "G. I. Jane".

Nastavivši i drugom rečenicom da se šali na njen račun, glumac je najpre sa svoje stolice rekao "ne uzimaj ime moje žene u je**na usta", a onda ustao, došao na binu i udario Roka.

Istu rečenicu ponovio je i kada se vratio na mesto, što možete pogledati i vi na snimku koji je samo na Tviteru pregledan više od 22 miliona puta:

A dok je ceo svet pričao o onome što je Vil Smit uradio, ali i kako se ponašao Kris Rok, koji je dočekao najveći trenutak slave jer je bio voditelj programa na dodeli Oskara...

Vil Smit i supruga Džejda Pinket-Smit / Foto: Tanjug/AP

... reakcija je bilo i tim povodom, ali i zbog činjenice da je samo desetak minuta kasnije Vil Smit nagrađen za najbolju mušku ulogu, i to onu u filmu "Kralj Ričard".

Međutim, gledajući snimak nesvakidašnjeg skandala na dodeli Oskara, svojim komentarom izdvojio se Stef Kari.

Čuveni NBA as je i sam imao razloga za "Oskar-zadovoljstvo", jer je njegova produkcijska kuća, zajedno sa Šekilom O'Nilom, dobila nagradu za najbolji kratki dokumentarni film, "Kraljica košarke", o Lusiji Heris, prvoj ženi koju je zvanično na draftu izabrao NBA tim.

Ali, Kari je rešio da se najpre oglasi o šamaru kojim je Vil Smit prodrmao filmsku, a i generalno, svetsku javnost.

- Kao i svi, i ja sam još u šoku zbog cele stvari, ali... u ovoj nepotrebnoj drami, bar smo dobili sjajnu rečenicu od Denzela: "U vašim najboljim, najvećim momentima, pripazite se, jer... tada đavo dolazi po vas!", poručio je Kari na Tviteru i za tili čas prikupio više od 100.000 "lajkova" za ovu objavu.

Bonus video: Kako je Jokić postao najbolji košarkaš kada se tome ama baš niko nije nadao?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri