DESILO SE I TO: Nikola Jokić u MVP modu, a saigrači mu prekinuli nestvarnu seriju (VIDEO)

Novosti online

24. 12. 2021. u 06:47

POSLE šokantnog poraza od Oklahome ("zvanično" najgore ekipe u istoriji NBA lige), Denver je opet uspeo da šokira svoje navijače u Koloradu.

ДЕСИЛО СЕ И ТО: Никола Јокић у МВП моду, а саиграчи му прекинули нестварну серију (ВИДЕО)

Foto: AP

Nagetsi su pred poslednju četvrtinu imali plus 17, a na kraju izgubili od Šarlota - 115:107. Nije pomogla četi Majka Melouna ni MVP partija Nikole Jokića.

Srbin je ubacio 29 poena (13/34 iz igre) uz 21 skok i pet asistencija za 35 minuta provedenih na parketu. Samo je jedna uhvaćena lopta nedostajala Jokiću da izjednači rekord karijere po broju uhvaćenih lopti.

Ipak, sve je to slaba uteha za četu Majka Melouna, koji je posle poraza, a i tokom samog meča protiv Oklahome, dobro "izribao" igrače. Denver ne liči na ekipu koja zaslužuje plej-of, a da ne pričamo o borbi za prsten.

Ruku na srce, imaju problema tokom cele sezone sa igračkim kadrom, pregršt povređenih igrača koji su nosioci ekipe, ali ni to nije opravdanje.

Jedini Jokić igra u Denveru i nema adekvatne pomoći, tako je bilo i noćas. Posle Srbina najviše poena je postigao Argentinac Fakundo Kampaco, samo 12.

A ono što je posebno zanimljivo je da Nagetsi u prethodnih 66 utakmica nikada nisu izgubili kada Nikola ubaci bar 25 poena i ima 15 skokova. Međutim, svakoj seriji dođe kraj, pa i ovoj.

Kod Šarlota najbolji igrač meča je bio Keli Ubre Džunior sa 23 poena, pratili su ga Teri Rozir 17, Lamelo Bol i Majls Bridžs sa po 16.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!