RADONJIĆ ZABRINUO NAVIJAČE: Vajt propušta Olimpijakos, drugi igrač pod znakom pitanja

Novosti online

08. 12. 2021. u 19:04

CRVENA zvezda nakon velike pobede protiv Zenita u Rusiji dočekuje Olimpijakos u 14. kolu Evrolige, ali uz probleme.

РАДОЊИЋ ЗАБРИНУО НАВИЈАЧЕ: Вајт пропушта Олимпијакос, други играч под знаком питања

Foto: ABA liga

Tim iz Pireja igra sjajno ove sezone i trenutno je na učinku 9-4. Trener crveno-belih Dejan Radonjić svestan je kvaliteta rivala.

- Veliki izazov za nas, jedan od najboljih timova Evrope u ovom trenutku, to su i pokazali u dosadašnjem delu takmičenja, u sjajnoj su formi, a u utakmicama koje su odigrali, pokazali su da sa razlogom mogu da očekuju puno toga i da su u borbi za sam vrh. Težak meč je pred nama, ekipa koja je puna kvaliteta i iskustva. Savladali su u poslednjim mečevima na dva gostovanja Uniks i ubedljivo Milano u Italiji , što znači da moramo da budemo na visokom nivou - rekao je Radonjić.

Potom se osvrnuo i na zdravstveno stanje igrača:

- Zdravstveni bilten je mogu reći za nas standardan. Vajt neće biti u timu, od meča sa Cibonom Holins nije trenirao, ima povišenu temperaturu i malaksalost, na svu sreću nije korona, ali ne znamo da li će biti spreman, ostali momci su tu - zaključio je strateg šampiona ABA lige i srpskog šampiona.

Ognjen Dobrić i Dejan Radonjić/AdmiralBet ABA League / Dragana Stjepanović

Ognjen Dobrić zna koliko je Olimpijakos dobar tim, ali uzda se u podršku sa tribina koja može Zvezdi da bude šesti igrač.

- Olimpijakos je odlična, jedna od trenutno najboljih ekipa, atletski i kvalitetom popunjeni na svim pozicijama. Igramo pred domaćom publikom i nadam se da ćemo to iskoristiti i doći do pobede. Lakše je kada se pobeđuje kao u Rusiji i nadam se da možemo da nastavimo u istom ritmu iako znamo da nas očekuje izuzetan protivnik, ali ponavljam imamo našu publiku iza nas i moramo to da iskoristimo na najbolji mogući način - istakao je krilni igrač crveno-belih.

Utakmica Crvena zvezda - Olimpijakos igra se u četvrtak od 19 sati u dvorani "Aleksandar Nikolić".

BONUS VIDEO: DAN KADA SE ZVEZDA POPELA NA KROV SVETA: Pre 30 godina crveno-beli su ostvarili legendarni uspeh

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri