"RODŽERE, ŠTA TI SE DESILO?!" Navijači u neverici kako Federer sada izgleda (FOTO)

Novosti online

08. 12. 2021. u 18:44

RODžER Federer od 7. jula 2021. nije igrao tenis, a njegovi navijači ostali su potpuno zatečeni najnovijom fotografijom čuvenog Švajcarca.

РОЏЕРЕ, ШТА ТИ СЕ ДЕСИЛО?! Навијачи у неверици како Федерер сада изгледа (ФОТО)

Foto: EPA-EFE/ALI HAIDER

U danu u kome je postalo poznato da Federer "neće na crtu" Noletu na Australijan openu, a da se pritom na listi prijavljenih igrača za prvi grend slem u 2022. nalazi se Novak Đoković, najčuveniji švajcarski teniser je zapanjio svoje najvernije pristalice.

Na internetu je osvanula njegova fotografija koja je mnoge iznenadila, jer 40-godišnji as ne deluje baš onako kako je to umeo da čini na terenima, fizički maksimalno spreman, a u teniskom smislu jedan od najelegantnijih koji su se ikada bavili "belim sportom".

Uostalom, možda najbolje novonastalu situaciju opisuje jedan od komentara Rodžerovih navijača, koji ju je ovako opisao:

- Sr***! Izgleda tako staro... Mislim da je vreme da se penzionišeš, deko...

Federer je, podsetimo, napravio dve duge pauze u poslednjih godinu i po.

Usled operacije kolena igrao je svega 13 puta u 2021. (i pobedio samo u devet navrata), pa su se njegovi navijači nadali da će pauza koju je započeo posle Vimbldona biti okončana s krajem ove godine.

Rodžer Federer - FOTO: AP/Tanjug/Andy Brownbill

Međutim, Rodžera neće biti ni u Melburnu, što znači da se ovaj čuveni 40-godišnjak nije oporavio kao što se nadao.

Poslednji put, Federer je igrao 7. jula 2021, kada je u tri seta, rezultatom 3:6, 6:7(4), 0:6 izgubio od Huberta Hurkača u četvrtfinalu Vimbldona na koji je stigao sa nadom da će svoj tamošnji rekord uvećati na devet titula. 

Ako je za utehu njegovim navijačima, dva rekorda Federer je u završnici sezone sačuvao pred ovogodišnjim naletom Đokovića.

Podsetimo, za razlku od Švajcarca, Novak Đoković je u punom takmičarskom zanosu završio 2021, osvojivši masters u Parizu, a učestvovao je potom i na završnom mastersu u Torinu, kao i u Dejvis kupu u kome je Srbiju predvodio do polufinala. Već se prijavio i za januarki ATP kup, u kome će s našom reprezentacijom na australijskom tlu pokušati da ponovi podvig s početka ove godine.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju