MOĆNA ZVEZDA DEMOLIRALA SPLIĆANE: Petorica dvocifrenih, Ivanović predvodio crveno-bele

Novosti online

24. 09. 2021. u 21:42

KOŠARKAŠI Crvene zvezde savladali su u hali Aleksandar Nikolić ekipu Splita sa 97:61 (22:16, 31:12, 22:13, 22:20) u okviru prvog kola regionalne AdmiralBet ABA lige.

МОЋНА ЗВЕЗДА ДЕМОЛИРАЛА СПЛИЋАНЕ: Петорица двоцифрених, Ивановић предводио црвено-беле

FOTO: KK Crvena zvezda

Pitanje pobednika se nije postavljalo niti u jednom trenutku, "crveno-beli" su ostvarili ubedljiv trijumf nad gostima iz Hrvatske zahvaljujući sjajnoj odbrani i napadu u kojem su nalazili više različitih rešenja.

Split je donekle bio u igri samo posle prvih 10 minuta, usledila je odlična druga četvrtina Zvezde koja je povećavala razliku zahvaljujući Lazareviću, Cirbesu i Ivanoviću.

Priključili su im se i Amerikanci Holins i Volters, pa je domaćinu bilo lako da održava prednost veću od 30 poena tokom čitavog drugog poluvremena.

Najefikasniji u redovima Zvezde bio je Nikola Ivanović sa 20 poena, u to je dodao još po šest skokova i asistencija. Lazarević je ubacio 13, Cirbes 12, Holins 11, a dvocifren je bio i Volters sa 10 poena.

Upisali su se praktično svi igrači osim Marka Simonovića.

U Splitu, istakao se Čampara sa deset poena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)