BOGDANOVIĆ SUTRA SAZNAJE DA LI ĆE MOĆI DA NASTUPA NA OI: Bogdan u ponedeljak na sastanku sa lekarima Atlante

Novosti online

04. 07. 2021. u 18:47

SRPSKI košarkaš i član Atlanta Hoksa, Bogdan Bogdanović, i dalje je neizvestan za nastup na Olimpijskim igrama, ali odluku o tome da li će nastupiti na najvećoj sportskoj smotri mogao bi da donese sutra.

БОГДАНОВИЋ СУТРА САЗНАЈЕ ДА ЛИ ЋЕ МОЋИ ДА НАСТУПА НА ОИ: Богдан у понедељак на састанку са лекарима Атланте

FOTO: AP/Tanjug

Ipak, da bi uopšte mora da donese odluku da li će igrati za reprezentaciju, Srbija najpre mora da pobedi Italiju u finalu kvalifikacionog turnira (večeras, 20.30).

Kao što je pozbato Bogdanović se mučio sa povredom kolena u plej-ofu NBA lige u kome je Atlanta poražena posle sedam utakmica od Milvokija.

Želja sjajnog šutera nije sporna, ali on će konačnu odluku doneti u dogovoru sa ljudima iz kluba.

Novinar Atletika Kirs Kiršner preneo je reči Bogdanovića da će sutra održati sastanak sa medicinskim timom Hoksa u vezi sa njegovim kolenom.

- Bogdan Bogdanović je rekao da sutra ima sastanak sa medicinskim timom Atlanta Hoksa u vezi sa povredom kolena - preneo je Kris Kiršner.

Bogdanović je u proseku ove sezone beležio 16,4 poena, 3,6 skokova i 3,3 asistencije i bio je jedan od najboljih igrača tima iz Džordžije.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)