MVP MICIĆ: Koncentrisano na pobedu protiv Italije

Novosti online

03. 07. 2021. u 19:50

Odigrali smo dobar meč protiv Portorika, uprkos velikim problemima koje smo imali sa povredama, i najvažnije je što smo pobedili, pa sutra skoncentrisano idemo na trijumf protiv Italijana, rekao je košarkaš Srbije Vaslije Micić posle plasmana u finale Olimpijskog kvaifikacionog turnira.

МВП МИЦИЋ: Концентрисано на победу против Италије

FOTO: FIBA

Srbija je danas u hali "Aleksandar Nikolić" pobedila Portoriko u polufinalu kvalifikacija sa 102:84 i sutra u finalu za plaman na Olimpijske igre sastaje se sa Italijom.

"Prvo poluvreme je bilo dosta teško, ali smo u nastavku došli do pravog pristupa i nismo dopustili da protivnik preokrene. Sada moramo da zaboravimo ovu utakmicu i da se spremimo za finale. Verujem da su svi očekivali pobedu, ali nije bilo lako. Imamo očigledne probleme koji nam remete ritam. Mislim da smo bili malo nervozni jer smo hteli što pre da pobedimo. Ne možemo da dobijemo u prvom poluvremenu, danas smo odigrali strpljivo i na kraju zasluženi pobedili", rekao je Micić novinarima posle meča.

Ne znam kako to izgleda sa strane, ali nama utakmice služe kao trening jer nemamo previše vremena da se uigravamo, istakao je najbolji pojedinac na meču sa Portorikom, koji je upisao 21 poen.

"Imamo zaista raznovrsne igrače koji su u stanju da urade dosta toga na terenu, na nama je da budemo što koncentrisaniji i da nastavimo da pobeđujemo. Imamo još jednu utakmicu do ispunjenja cilja. Italijani su došli sa dosta dobrom ekipom, nisam znao da su došli sa ovako dobrom ekipom. Imamo mi kvaliteta da se nadmećemo. Idemo iz minuta u minut skoncentrisano i tako idemo do pobede", zaključio je Micić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 16:44

Komentari (1)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024