TITE JE BIVŠI, ZAMENA JE SPREMNA: Brazil blizu angažovanja novog selektora?

Novosti online

11. 12. 2022. u 11:39

BRAZIL je razočarao navijače rezultatom na Svetskom prvestvu u Kataru. "Selesao" je takmičenje završio u četvrtfinalu nakon poraza od Hrvatske posle penala, a selektor Tite je napustio kormilo nacionalnog tima, pa se krenulo u potragu za njegovom zamenom.

ТИТЕ ЈЕ БИВШИ, ЗАМЕНА ЈЕ СПРЕМНА: Бразил близу ангажовања новог селектора?

Foto: EPA-EFE/Franklin Jacome/POOL

Čini se da najviše šanse da sedne na klupu južnoameričke selekcije ima Abel Fereira. Određena grupa ljudi veruje da je on pravo rešenje, ali ima i onih koji smatraju da mora da se vodi više razgovora o novom treneru i nisu sigurno da je 43-godišnji Portugalac pravo rešenje.

Kao trener je radio u B timovima Sportinga iz Lisabona i Brage, bio je i na kormilu solunskog PAOK-a.

Dobre rezultate je počeo da postiže kao strateg Palmeirasa. Sa ovim klubom je praktično osvojio sve što je mogao. Uspeo je da bude drugi na klupskom prvenstvu sveta.

Ostaje da se vidi da li je baš Fereira pravi izbor za selektora Brazila. Podsetimo, ova reprezentacija, petostruki prvak planete na trofej na Mundijalima čeka još od 2002. godine.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)