"UOPŠTE MI SE NIJE DOPALO!" Kristijano Ronaldo iznervirao selektora Portugala

Novosti online

05. 12. 2022. u 17:57

SELEKTOR Portugala Fernando Santoš istakao je na konferenciji pred duel osmine finala Svetskog prvenstva protiv Švajcarske da mu se ponašanje Kristijana Ronalda u duelu sa Južnom Korejom nije dopalo.

УОПШТЕ МИ СЕ НИЈЕ ДОПАЛО! Кристијано Роналдо изнервирао селектора Португала

FOTO: Tanjug/AP

Evropska selekcija je taj meč izgubila sa 2:1, a veliki fudbalski as je izašao iz igre u 65. minutu. Bio je veoma ljut prilikom napuštanja terena. On je naveo da je to zbog sukoba sa jednim igračem reprezentacije sa azijskog kontitenta.

- Odgovorio sam već na ovo pitanje posle utakmice i ponoviću: ne znam šta se dogodilo na terenu, samo sam video kako se svađa sa jednim Korejcem. Ne želim više da pričam o tome, ovde sam da govorim o sutrašnjem duelu - rekao je Santoš, ali je dodao:

- Video sam snimak i uopšte mi se nije dopalo. Ovakve situacije traba rešavati interno i tako je i urađeno. Ovde stavljam tačku na to pitanje - zaključio je iskusni strateg.

Porugal i Švajcarska igraju poslednju utakmicu osmine finala. Njihov duel na programu je u utorak od 20 sati.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)