OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Reprezentativac Engleske naprasno napustio Mundijal, neće se vraćati u Katar

Novosti online

30. 11. 2022. u 20:17

FUDBALSKA reprezentacija Srbije je na Svetsko prvenstvo čiji je domaćin 2022. Katar otputovala sa velikim ambicijama, ali posle dva odigrana meča nije na onom mestu na tabeli na kome je želela, što je zbunilo čak i kontroverznog hrvatskog fudbalskog asa, Josipa "Džoa" Šimunića.

ОВО НИКО НИЈЕ ОЧЕКИВАО: Репрезентативац Енглеске напрасно напустио Мундијал, неће се враћати у Катар

FOTO: Tanjug/AP

ENGLESKA je dobro završila prvu fazu takmičenja na Svetskom prvenstvu u fudbalu, ali je onda doživela udarac.

O tome se ovako oglasio tamošnji Fudbalski savez (FA):

- Ben Vajt je napustio bazu Engleske u Al Vakrahu i vratio se kući iz ličnih razloga. Defanzivac Arsenala se ne očekuje ponovo u ekipi do kraja ovog turnira. Molimo da poštujete fudbalerovu privatnost u ovim trenucima - navodi se u saopštenju engleske kuće fudbala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Benjamin 🦋 (@ben_white6)

Ben Vajt ima 25 godina i na dve prve utakmice engleske reprezentacije u Kataru, pobedi nad Iranom od 6:2 i remiju sa SAD (0:0), nije ulazio u igru sa klupe za rezerve, dok je u trećem kolu, trijumfu nad Velsom od 3:0, bio van protokola.

Engleska je, podsetimo, završila kao prvoplasirana nadmetanje u B grupi Svetskog prvenstva i u osmini finala igraće protiv drugoplasiranog tima iz grupe A, Senegala.

Podsetimo, reprezentacija Srbije igra sledeći meč grupne faze u petak od 20 časova po srednjoevropskom vremenu protiv Švajcarske, baš kada se sastaju i Brazil - Kamerun. I  te utakmice možete uživo da pratite uz portal "Novosti", u čijoj sekciji "Katar 2022" vas već čeka obilje materijala sa Svetskog prvenstva u fudbalu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)