NEKA BUDE KAO 1930: Glumci iz filma “Montevideo, Bog te video” pružili podršku našem timu

Novosti online

24. 11. 2022. u 10:03

U ČUVENOM "Montevideo, bog te video", reditelj i glumac Dragan Bjelogrić, na filmsko platno preneo je deo atmosfere sa prvog održanog Svetskog prvenstva 1930. godine u Urugvaju, na kom je selekcija Jugoslavije savladala favorizovani Brazil sa (2:1).

НЕКА БУДЕ КАО 1930: Глумци из филма “Монтевидео, Бог те видео” пружили подршку нашем тиму

Foto arhiva VN

Glumci iz popularnog filma, koji su na specifičan način osetili mundijalski duh tokom snimanja, biće svim srcem uz našu selekciju. Svi se nadaju da će meč u Kataru završiti slično kao pre 92 godine.

- Samo napred, samo hrabro! Nadam se da će rezultat da bude 2:1 za naše. Isti rezultat je bio 1930. godine, a i na SP za omladince 2015. pobedili smo ih, sa 2:1. Nek nam se posreći i ovaj put tako. Samo patriotski, samo jako, napred "orlovi" - poručuje glumac Uroš Jovčić, koji je igrao lik Đorđa Vujadinovića "nosonje".

Poruku podrške uputio je "kapiten" Viktor Savić, koji je dočarao lik Milutina Ivkovića popularnog Milutinca.

Viktor Savić kao Milutinac Foto V. Danilov

- Savet za igrače da daju sve od sebe, da pruže maksimum. Neka ostave srce na terenu za grb i sve Srbe, pa i Ruse, jer će u ogromnom broju navijati za nas. Prognoze ne volim da dajem, jer pre svega ne želim da baksuziram. Gledaću utakmicu sa društvom i biti uz naše - kaže Viktor Savić.

Blagoje Marjanović Moša, jedan od glavih igrača Jugoslavije u Montevideu čiji je lik otelotvorio Petar Strugar, navijaće, takođe, za naše fudbalere.

- Ne pratim fudbal, ali se nadam da će se momci izboriti sa izazovom, osvojiti mesto koje im pripada, jer Brazil je jedan od glavnih favorita Mundijala - naglašava Strugar.

Glumac Bojan Krivokapić, koji je u filmu igrao Momčila Đokića "gusara", realno tipuje:

- Nadam se da će biti 1:1, to je najoptimističnija prognoza. Fudbal ne pratim, ali koliko pratim štampu, kažu da smo jaki, i da imamo dobre šanse - zaključio je Krivokapić.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)