ĐAVOLI KOMPLETNI NA APENINIMA: Pogba i Kavani spremni za revanš sa Milanom

Novosti online

17. 03. 2021. u 16:02

FUDBALERI Mančester junajteda Pol Pogba i Edinson Kavani spremni su za predstojeću revanš utakmicu osmine finala Lige Evropa protiv Milana, saopštio je danas engleski klub.

ЂАВОЛИ КОМПЛЕТНИ НА АПЕНИНИМА: Погба и Кавани спремни за реванш са Миланом

Edinson Kavani Foto AP

Pogba je na raspolaganju treneru Oleu Gunaru Solšeru prvi put od 6. februara, kada se požalio na problem sa butinom.

Osim njega i Kavanija, spreman je i Doni Van de Bek.

"Videćemo u četvrtak da li će biti reakcije ili ne. Svi su trenirali juče i danas i nadam se da neće biti nikakve reakcije na trening. Moramo da procenimo stanje par igrača, da vidimo da li su na raspolaganju. Marsijal sigurno neće igrati", rekao je Solšer, preneo je Skaj. ;

Utakmicu će propustiti Entoni Marsijal, Erik Baji i Šola Šoretirej.

Golman David de Hea vratio se iz Španije, gde je boravio prethodnih nedelja nakon što mu se porodila partnerka.

Utakmica Mančester junajteda i Milana igra se u četvrtak od 21 sat na San Siru. Prvi meč osmine finala na Old Trafordu završen je nerešeno 1:1.

Solšer je rekao da su to utakmice u kojima njegovi igrači mogu da vide da li mogu da "pređu na sledeći nivo".

Mančester junajted nije osvojio trofej od 2017. godine i trijumfa u Ligi Evropa, ali je Solšer naveo da je ekipa osvojila 12 bodova više nego u istom periodu prošle sezone.

"Pozicija u ligi vam govori da li je bilo nekog napretka, to je oduvek bilo najvažnije u sezoni. Vidite koliko ste sposobni da se nosite sa usponima i padovima. Svako kup takmičenje može da vam donese trofej, ali nekad je to više stvar ega za trenere i klubove. Moramo da vidimo napredak. Ako napredujemo i igramo dovoljno dobro trofeji će ponovo doći u klub", dodao je.

"Nije baš da će trofeji reći da smo se vratili. To je postepeno napredovanje i to da ste konstantno u vrhu i pri vodećima u ligi. Ponekad kup takmičenje može da sakrije činjenicu da se pomalo mučite", rekao je trener Junajteda.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna