KRSTAJIĆ UŽIVA U SRPSKOM FUDBALU: Daj Bože da se svi vratimo

Novosti online

05. 02. 2021. u 19:27

BIVŠI selektor Srbije Mladen Krstajić bio je oduševljen posle uspešnog takmičarskog debija na klupi TSC i usput je istakao da je susret dve vojvođanske ekipe opravdao epitet derbija.

КРСТАЈИЋ УЖИВА У СРПСКОМ ФУДБАЛУ: Дај Боже да се сви вратимо

FOTO: AP/Mindaugas Kulbis

– Želeo bih da zahvalim Vojvodini na gostoprimstvu i kolegi Šarcu na fer igri ekipe Vojvodine. Mislim da smo odigrali kvalitetan meč, 90 minuta smo kontolisali dešavanja na terenu, znali smo gde je Vojvodina najjača i pokušali smo da to neutrališemo. Zasluženo smo pobedili, idemo dalje, prvo je kolo, a mislim da je utakmica opravdala epitet derbija i da su gledaoci pred malim ekranima mogli da uživaju - rekao je Krstajić.

Na pitanje da li mu je iz ove perspektive drugačije da bude u srpskom fudbalu Krstajić je poželeo da se i drugi vrate.

– Možda je za javnost bilo iznenađenje što sam se vratio, ali ja sam odmah rekao zbog čega sam ponovo tu. Imam vrhunske uslove za rad, odličnu ekipu i tim ljudi oko nas koji se bavi TSC-om. Uživam u poslu ovih mesec dana koliko sam tu, daj Bože da se i drugi vrate u srpski fudbal da ojačamo u svakom smislu - dodao je Krstajić.

Umesto isključenog Lalatovića na konferenciji je govorio njegov pomoćnik, Dragan Šarac.

– Čestitam ekipi iz Bačke Topole na pobedi, mi nismo dobro otvorili utakmicu, nismo ništa uradili u prvih dvadesetak minuta i primili gol posle greške kompletne zadnje linije. Pokušali smo da se vratimo, TSC je imao više prostora za kontranapade, a mi smo propustili tu jednu stoprocentnu priliku kada je Čović šutirao pored gola. Okrećemo se utakmici protiv Čukaričkog - rekao je Šarac.

(Sportska centrala)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina