LALATOVIĆ O VOJVODI ŠEŠELJU: Divio sam mu se kao dete, uživao sam u njegovoj hrabrosti, pokazao je svima da je nevin i koliki je Srbin (VIDEO)

Novosti online

29. 01. 2021. u 11:27

NENAD Lalatović, sigurno najkontroverzni trener u Superligi Srbije, ali i čovek koji gde god je radio imao je odlične rezultate.

ЛАЛАТОВИЋ О ВОЈВОДИ ШЕШЕЉУ: Дивио сам му се као дете, уживао сам у његовој храбрости, показао је свима да је невин и колики је Србин (ВИДЕО)

Foto: N. Karlić

Bivši fudbaler Crvene zvezde, Šahtjora i reprezentativac naše zemlje je trenutno trener Vojvodine, gde je omiljen među i navijačima i igračima.

A kako i ne bi kada nema dlake na jeziku, što je pokazao i u jednom nedavnom intervju, kada je pričao kako su on i Igor Duljaj gledali suđenja Vojislavu Šešelju.

Lalatović je sa mnogo pohvala govorio o srpskom vojvodi.

- Ja politiku volim, iako mi mnogi to zameraju. Doktoru Vojislavu Šešelju sam se divio kao dete, obožavao sam da gledam te njegove mitinge. Uživao sam u njegovoj hrabrosti. I Duljaj je to vole,  da gleda kako se naš doktor Vojislav brani u Hagu, jer smo svi znali da Šešelj ništa nije kriv. Otišao je u Hag na pravdi Boga, jer je hrabar da dokaže svima da je nevin, što je i uspeo. Drago mi je da imamo takve Srbe i vojvode kao što je on. Duljaj je veliki Srbin, kao i ja pa smo uživali zajedno, rekao je Nenad Lalatović u izjavi Nebojši Petroviću za Mondo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave