ISTORIJA SE PONAVLJA: KO JE SREĆNIJI OD OVOG DEČAKA?! Idol mu poklonio dres i zapratio ga na Instagramu (VIDEO)

Novosti online

13. 01. 2021. u 19:18

FUDBALERI Pari sen Žermena ubedljivo su savladali Brest sa 3:0, ali za jednog mladog navijača važnije je bilo ono što se deavalo pre i posle utakmice.

ИСТОРИЈА СЕ ПОНАВЉА: КО ЈЕ СРЕЋНИЈИ ОД ОВОГ ДЕЧАКА?! Идол му поклонио дрес и запратио га на Инстаграму (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin Jutjub/Tviter

Kilijan Mbape, zvezda svetaca i francuske reprezentacije, prekinuo je zagrevanje kada je čuo dozivanje mladog obožavatelja. Prišao je dečaku, zagrlio ga i razmenio nekoliko reči sa njim.

Već to bilo je dovoljno za neopisivu sreću dečaka, ali ono što je usledilo posle utakmice ovaj mališan nikada neće zaboraviti. Ne samo da je upoznao svog idola, nego je od njega dobio dres na poklon, a Mbape ga je i zapratio na društvenoj mreži instagram. Bilo je i suza radosnica, naravno.

- Igraš li ti fudbal? - upitao je Mbape dečaka, a nakon potvrdnog odgovora, saznao je da on i njegov novi prijatelj čak igraju na istoj poziciji - desnokrilnog napadača.

- Postižeš li mnogo golova - usledilo je novo pitanje na koje je odgovor opet bio potvrdan.

- Naravno da postižeš - zaključio je Mbape.

Ono što ovoj priči daje poseban šmek je to što je mlada zvezda francuskog i svetskog fudbala pre samo nešto više od osam godina, kao 14-godišnji dečak na sličan način upoznao svog idola, Kristijana Ronalda.

FOTO: Printskrin Jutjub/Tviter

Nekoliko godina kasnije, njih dvojica opet su se sreli, ali kao protivnici na fudbalskom terenu...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)