BURA U SVLAČIONICI PSŽ: Igrači se pobunili protiv odlaska Tuhela!

Novosti online

26. 12. 2020. u 15:19

PREMA pisanju francuskih medija igrači PSŽ nisu dobro prihvatili otkaz treneru Tomasu Tuhelu.

БУРА У СВЛАЧИОНИЦИ ПСЖ: Играчи се побунили против одласка Тухела!

Foto: EPA-EFE/Guillaume Horcajuelo

Tim je u usponu forme, a ujedno je obezbeđen i plasman u osminu finala Lige šampiona, te je ovakav rasplet mnoge iznenadio. 

Ako pitate fudbalere "svetaca", ova odluka bila je potpuno neočekivana, većina igrača imala je dobar odnos sa trenerom, a prema pisanju "L'Ekipa" nisu podržali ovu odluku sportskog direktora Leonarda. 

Igrači su u zatvorenoj "Vocap" grupi komentari da bi se odlazak Tuhela mogao negativno odraziti na tim. Dok je nekoliko njih iskoristilo društvene mreže za oproštaj sa trenerom. 

Jedan od prvih koji se oglasio bio je Kilijan Mbape, zvezda Parižana koji je u prošlosti imao problema sa trenerom iz Nemačke. 

"Nažalost, takav je 'fudbalski zakon'. Niko neće zaboraviti vreme koje ste proveli ovde. Ispisali ste predivnu stranicu u istoriji kluba. Hvala treneru". Napisao je Mbape. 

Tuhel je u PSG stigao 2018. godine, osvojijo je sa klubom dve titule prvaka, a prethodne sezone igrao je finale Lige šampiona protiv Bajerna. 

S obzirom da mu ugovor ističe za pola godine, PSŽ je dužan da mu isplati obeštećenje, a mediji navode da će zaraditi čak sedam miliona evra. 

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)