SINIŠA, MOJ OTAC: Mihina ćerka otvorila dušu, njena ispovest tera suze na oči

Novosti online

22. 12. 2020. u 15:53

U SRBIJI je iznašla knjiga "Siniša, moj otac" o proslavljenom srpskom fudbaleru Siniši Mihajloviću iz ugla njegove ćerke Viktorije.

СИНИША, МОЈ ОТАЦ: Михина ћерка отворила душу, њена исповест тера сузе на очи

FOTO: AP

Uspomene Sinišine ćerke otkriće nepoznato lice velikog šampiona, a čitaoci će iz prve ruke moći da upoznaju čoveka čija prošlost, uprkos ekonomskim neprilikama u bivšoj Jugoslaviji i senkama rata koje su se nad zemljom nadvile, ipak odiše srećom.

Ukoliko budete čitali knjigu, saznaćete i više o njegovom privatnom životu, o detinjstvu i prvim koracima u svetu fudbala. Otkriće se i lice zaljubljenog supruga i brižnog oca, ali i sve što je prošao tokom borbe s opasnom bolešću, još jednom utakmicom s kojom se, kao i uvek, nosio odlučno i hrabro.

- Narednik Siniša. Šampion sposoban da preokrene utakmicu jednim neodbranjivim udarcem ka golu. Harizmatični trener koji vodi svoju ekipu, kritikuje, hrabri je i teši; bez dlake na jeziku, bez straha, bez bojazni šta će misliti ili reći drugi. Čovek koji je dobio hiljadu bitaka, na terenu i u životu. S godinama njegov ugled samo raste: postao je neprikosnoveni protagonista italijanskog fudbala i primer integriteta, hrabrosti i posvećenosti. Ali, Mihajlović nije samo šampion, vođa, sportski radnik – on je i otac i muž zaljubljen u svoju porodicu i ponosan na svoje poreklo – piše u knjizi Mihine ćerke.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)