TO SAMO MEDIJI TALASAJU: Evo šta je Kristijano rekao o "ljutom" rivalstvu sa Mesijem

Novosti online

09. 12. 2020. u 09:07

Fudbaler Juventusa Kristijano Ronalo kaže posle pobede nad Barselonom u gostima 3:0 da se oduvek dobro slagao s Lionelom Mesijem.

ТО САМО МЕДИЈИ ТАЛАСАЈУ: Ево шта је Кристијано рекао о љутом ривалству са Месијем

Ronaldo Foto AP

Portugalac je postigao dva gola, oba iz penala, u trijumfu dovoljno ubedljivom da Stara dama završi grupu na prvom mestu.

„Bila je to skoro nemoguća misija. Ključ je bio u tome da počnemo jako, vodili smo 2:0 već posle 20 minuta i od tada smo verovali da možemo da ostvarimo cilj. Mislim da će nam ova pobeda mnogo značiti za samopouzdanje, bilo nam je potrebno tako nešto protiv velikog tima“, kaže 35-godišnji Ronaldo, koji je stigao do broja od 650 golova u klupskoj karijeri.

U Barseloni su se žalili na prvi penal sviran posle kontakta Arauža i Ronalda.

„Ne mogu da vam kažem, nisam video snimak. Nekada se i ‘meki’ penali sviraju, ali ne želim da ulazim u to jer je posao sudije uvek težak. Kada neko postigne tri gola na stadionu Kamp nou, nema sumnje da zaslužuje da bude prvi u grupi“.

Bio je to prvi put da su se Ronaldo i Mesi našli jedan preko puta drugog otkad je Kristijano dres madridskog Reala zamenio Juventusovim.

„Srećemo se na ceremonijama za dodele nagrada već 12-13 godina i nikada ga nisam gledao kao rivala, to mediji talasaju. Oduvek smo se savršeno slagali i ako ga pitate, Leo će vam reći isto to“, zaključuje Ronaldo.

(SPORT KLUB) 

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!