VOJVODINA ISPUSTILA POBEDU: Metalac šokirao Novosađane u poslednjim minutima utakmice

Č. V.

06. 11. 2020. u 20:20

FUDBALERI Metalca i Vojvodine odigrali su nerešeno - 3:3 u Gornjem Milanovcu u prvoj utakmici 14. kola Superlige Srbije.

ВОЈВОДИНА ИСПУСТИЛА ПОБЕДУ: Металац шокирао Новосађане у последњим минутима утакмице

ŽAL Momčilo Mrkaić, centarfor Vojvodine Foto: J.Grlić

Novosađani su bili nadomak nove pobede, vodili do 85. minuta, ali na kraju nisu uspeli da odnesu ceo plen za Novi Sad.

Izabranici Žarka Lazetića su nastavili sjajnu seriju, ovo im je bio sedmi meč zaredom u kome nisu osetili gorčinu poraza. Sa druge strane tim Nenada Lalatovića je prekinuo niz od tri vezana trijumfa u domaćem prvenstvu.

Gosti su do prednosti došli u 17. minutu pogotkom Momčila Mrkaića. Domaćin je do odlaska na odmor uspeo da poravna rezultat, a strelac je bio Aleksandar Katanić.

Vojvodina je dodala gas u drugom poluvremenu. U razmaku od pet minuta je postigla dva gola. To su uradili Nemanja Čović i Ognjen Đuričin.

Kada su svi očekivali da će Novosađani odneti kući ceo plen, desio se šoj za njih! Najpre je u 85. minutu Savo Arambašić smanjio prednost rivala, a onda je u drugom minutu sudijske nadoknade Nikola Grbović doneo bod Metalcu.

Posle ovog meča Gornjemilanovčani se nalaze na 10. mestu na tabeli sa 21 bodom, dok je Vojvodina ostala druga sa 30 bodova, pet manje od Crvene zvezde, a četiri više od Partizana.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri