HRVATI SVOJATAJU BORJANA: To je velika greška, nisam rođen u Hrvatskoj!

Novosti online

06. 11. 2020. u 11:36

ХРВАТИ СВОЈАТАЈУ БОРЈАНА: То је велика грешка, нисам рођен у Хрватској!

Milan Borjan foto: EPA

JEDAN od junaka pobede Crvene zvezde protiv Genta, Milan Borjan, uvek ponosno ističe da je Kanađanin poreklom iz Srbije, rođen u Republici Srpskoj Krajini.

- Velika greška, nisam rođen u Hrvatskoj. Rođen sam u Krajini, to je bilo srpsko mesto. Ja sebe opisujem kao nekoga ko je rodom iz Srbije, iz Dalmacije, ali osećam se kao Kanađanin jer sam tamo proveo puno godina.

Međutim, ni ta izjava, kao i nedavno je objavljena fotografija Borjana kako peče rakiju s prijateljem u majici s natpisom "Srpska Krajina", nisu pokolebali medije iz susedne Hrvatske, u kojoj se trenutno nalazi rodni grad čuvara Zvezdine mreže Knin, da objave kako je junak pobede crveno-belih - rođen u Hrvatskoj?!

- Pogledajte kako je vratar iz Knina spasio Zvezdu u 94. minuti, komentator urlao - stoji u naslovu ma portalu Indeks, a u tekstu se dodaje:

- Junak srpskog prvaka je Milan Borjan, golman rodom iz Knina. Igrao se 94. minut, gosti su krenuli u jedan od poslednjih napada i lopta je nakon ubacivanja s desne strane završila na drugoj stativi gde je dočekao usamljeni Roman Jaremčuk. Glavom je šutirao, a njegov udarac je sjajno odbranio Borjan - preneo je ovaj portal.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Milovan

06.11.2020. 13:14

Pa nitko tko je stariji 0d 32 godine nije rodjen u Hrvatskoj. Svi smo rodjeni u Jugoslaviji. E sada mozemo.Sto je starije kokoska ili jaje.