NOVI SKANDAL U SRPSKOM FUDBALU: Osvanuo zapisnik sa meča Javor - Radnički, evo šta je Tončev navodno rekao sudiji Jovanoviću(FOTO)

Novosti online

03. 11. 2020. u 15:58

UTAKMICA 13. kola Super lige Srbije Javor - Radnicki Niš (1:0) odigrana za vikend u Ivanjici donela je još jedan skandal srpskom fudbalu i to u režiji predsednika gostujućeg kluba Ivice Tonceva.

НОВИ СКАНДАЛ У СРПСКОМ ФУДБАЛУ: Освануо записник са меча Јавор - Раднички, ево шта је Тончев наводно рекао судији Јовановићу(ФОТО)

Foto arhiva VN

Tako u dopunskom izveštaju posle meča tvrdi glavni arbitar susreta, trenutno najpoznatiji i najpriznatiji srpski sudija u UEFA Srđan Jovanović.

"Srđane, sram te bilo, uništio si utakmicu, j….. ti ja mamu, videceš kada dođeš u Niš", naveo je Jovanović u dokumentu do kojeg je ekskluzivno došao "Kurir".

Jovanović je takođe istakao da je u 72. minutu sa tribine (odnosno lože) stadiona gde su bili smešteni predstavnici obe ekipe došlo do komešanja nalik na tuči. Pošto je ta tribina iznad klupe gostujuće ekipe neko je sa tribine gađao pikavcem tehničku klupu Radničkog iz Niša. U tom momentu Jovanović je prekinuo utakmicu i tada su počele pretnje Ivice Tončeva.

Jovanović je zbog svega navedenog zahtevao da se taj deo tribine isprazni što je i učinjeno. Prekid utakmice je trajao osam minuta, a posle svega navedenog ostaje pitanje da li je u srpskom fudbalu mesto ljudima koji su spremni da na najbrutalniji način vređaju i prete kako bi ostvarili nešto što očigledno ne mogu na terenu.

Šta je tim povodom rekao predsednik Radničkog Ivica Tončev pročitajte OVDE. Fotografiju sudijskog zapisnika možete da pogledate na ovom LINKU

(KURIR)

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili