MIHAJLOVIĆ IZLAZI NA PODIJUM: Siniša i Arijana učetvuju u čuvenoj emisiji "Ples sa zvezdama"

Milica Ostojić

09. 10. 2020. u 22:38

SINIŠA Mihajlović za jedno veče pozdraviće se sa svojim omiljenim fudbalom, skinuće odeću fudbalskog trenera Bolonje, napustiti klupu o elegantno obučen  preseliti se u studio Rai1 i zaplesati sutra uveče sa svojom voljenom suprugom Arijanom Rapaćoni jedan strastveni tango na podijumu čuvene emisije "Ples sa zvezdama"...

МИХАЈЛОВИЋ ИЗЛАЗИ НА ПОДИЈУМ: Синиша и Аријана учетвују у чувеној емисији Плес са звездама

Foto: Printskrin

Ne pamtimo toliku medijsku promociju tog događaja u samo nekoliko sati kada se saznalo da će Siniša biti gost emisije "Ples sa zvezdama" u prostoru rezervisanom za "plesača za jedno veče", valjda ne postoji medij koji tu vest niije objavio ili prokomentarisao na istinski lep načiin.

Kao i uvek žiri emisije će glasati za kvalitet plesa a bodovi koje osvoji gost u plesu za jedno veče bivaju dodeljeni jednom plesnom paru učesniku takmičenja po odluci žirija. Alii sutra uveče ima jedno ALI, glavni protagonista žirija, ona koja će oceniti vrednost plesa, ne retko i dajući zamerke ili komplimente ličnostima u takmičenju, jeste čuvena novinarka Selvađa Lukareli koja inače čini tim sudija ove emisije.

Naime, Lukarelii svojevremeno nije imala mnogo respekta za Mihajlovića, naprotiv veoma ga je kritikovala, zbog načina na koji je proveo odmor na Sardiniji u vreme korona virusa, jer su mediji bili preplavljeni snimcima malog fudbala u kojem gde je igrao i Siniša sa slavnim ličnostima na odmoru, ne poštujući distancu kao bezbednosnu meru protiv Kovida, a nakon čega se ispostavilo da je rezultirao i pozitivan na korona virus.

Lukareli ima obrazloženje za to jer kaže imala je svest najpre o poruci koju je takva poznata lilčnost poslala naciji ali i o opasnosti po Mihajlovića takvim opuštanjem nakon teške borbe koju je izvojevao sa leukemijom gde je bio podvrgnut i hemioterapiji.

Siniša nije preplašen naravno jednim tangom, komenatarišu brojni medeiji, navikao je na izazove i u svetu fudbala i u borbi sa opakom bolešću, iako su on i supruga imali istinski samo koji sat vremena za probe plesa u toj veoma gledanoij i popularnoj emisiji Prvog kanala Italijanske televizije.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba