SITI NIJE ŽALIO NOVAC ZA NOVOG ŠTOPERA: Portugaslki defanzivac zadužio dres "građana"

Novosti online

28. 09. 2020. u 10:47

NAJVEĆI problem Mančester sitija već godina unazad je odbrana.

СИТИ НИЈЕ ЖАЛИО НОВАЦ ЗА НОВОГ ШТОПЕРА: Португаслки дефанзивац задужио дрес грађана

Foto: EPA-EFE/ JOSE COELHO / POOL

Pokušavao je Pep Gvardiola dovođenjem raznih igrača da to reši, ali još uvek nije uspeo. Španac je odlučio da još jednom odreši kesu ne bi li konačno pogodio.

Koliko je odbrana "građana" porozna najbolje se videlo u nedelju kada je Siti na svom terenu primio pet golova od Lestera.

Novi fudbaler kluba sa "Etihada" je postao Ruben Dijas, koji na Ostrvo dolazi iz Benfike. On je pre tri godine prekomandovan u prvi tim "orlova" i za to vreme je upisao 137 nastupa u prvom timu.

Sjanim partijama skrenuo je pažnju na sebe. Inter je hteo da ga dovede, ali je na kraju Siti bio konkretniji i platio 68.000.000 evra za 23-godišnjeg štopera. Benfika bi mogla da dobije i dodatnih 3.600.000 evra na ime bonusa u zavinosti od učinka Dijasa.

Treba reći da će na stadion "La Luž" otići Nikolas Otamendi u transferu vrednom 15.000.000 evra. Nema dileme da su u plavom delu Mančestera više očekivali od Argentinca.

"Građani" su ovog leta već pojačali poslednju liniju tima Nejtanom Akeom, koji je došao iz Bornumta za 45.000.000 evra.

Svesni su u Sitiju da je odbrana najveći problem i da ukoliko žele da osvajaju velike trofeje moraju da imaju čvrst bedem ispred Edersona.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić