IBRAHIMOVIĆ O RAZLOZIMA OSTANKA U MILANU: Uprava kluba je učinila sve da me zadrži, vratićemo klub gde mu je mesto

Novosti online

01. 09. 2020. u 09:45

ZLATAN Ibrahimović je produžio ugovor sa Milanom do leta 2021. godine, a kada su stavljeni potpisi legendarni Šveđanin je javno rekao razloge i namere na “San siru”.

ИБРАХИМОВИЋ О РАЗЛОЗИМА ОСТАНКА У МИЛАНУ: Управа клуба је учинила све да ме задржи, вратићемо клуб где му је место

foto: EPA

- Uvek sam se osećao delom kluba, čak i kada sam igrao za druge. Od prvog dana su me tretirali dobro. Kada sam prvi put došao u Milan bio sam nasmejan. Nešto što nikada pre nisam bio u ovom poslu. Osećao sam se kao kod kuće i kao da nisam stranac. Odabrao sam broj 11, jer me navijači Milana prepoznaju po tom broju. Sa brojem 21 nisam se osećao kao Ibrahimović koji je igrao u prvom mandatu. Zbog toga sam tražio broj 11, da bih se osećao kao ranije - rekao je Ibrahimović.

Šveđanin se zahvalio na ukazanom poverenju treneru i klubu.


- Došao sam kako bih vratio Milan na njegov nivo, tamo gde mu je mesto. Radim sve kako bih ostvario ciljeve koje sam postavio. Moramo da radimo, moramo da se žrtvujemo, ali u posljednjih šest meseci smo pokazali da imamo ono što je potrebno kako bismo ostvarili određene ciljeve.

Nije Ibrahimović uzleteo van nerealnog. On je svestan da Milanu fali osvajanje nekog trofeja.

- Ne smemo da zaboravimo da još nismo osvojili ništa. U mojoj glavi je uvek cilj da se nešto osvoji. To moramo da uradimo ove sezone. Želim da se zahvalim treneru i klubu na poverenju koje su mi ukazali. Uradili su sve da me zadrže da ostanem u Milanu. U posljednjih šest meseci pokazao sam da godine ništa ne znače. Tokom odmora mnogo sam razgovarao sa ljudima u klubu i vidim svoju budućnost u Milanu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)