ČOLIĆ SKRENUO PAŽNJU NAVIJAČA PARTIZANA: Pamtim pobede i golove protiv Reala i Zvezde, spreman sam i na aplauze i kritike

Novosti online

19. 07. 2020. u 14:27

MLADI fudbaler Partizana Nikola Čolić izjavio je da mu se najveći san već ostvario ulaskom u prvi tim, ali da u budućnosti želi da ostavi dubok trag u crno-belom dresu.

ЧОЛИЋ СКРЕНУО ПАЖЊУ НАВИЈАЧА ПАРТИЗАНА: Памтим победе и голове против Реала и Звезде, спреман сам и на аплаузе и критике

Foto: FK Partizan

- Dobijam pohvale i krio bih kada bih rekao da mi ne prijaju, ali sam svestan da ovo nije ni zrno mozaika koje moram da popunim i da je ispred mene veliki rad i zalaganje. Fudbal igra u kojoj moraš da si spreman i na aplauze i na kritike - rekao je talentovani vezista, koji će u avgustu postati punoletan, za klupski sajt.

Kako navodi, strpljiv je i ide korak po korak.

- Najveća želja mi se, za sada, ostvarila, da budem prvotimac Partizana. Na meni je sad da se dokažem, postavim nove ciljeve i verujem da ću se izboriti i da ću ostaviti dubok trag u mom Partizanu - istakao je Čolić.

Upitan na koje pobede i trofeje je najponosniji u mlađim kategorijama kaže:

– Iz perioda mlađih kategorija Partizana pamtim dosta pobeda i golova, prvenstveno protiv Crvene Zvezde, kao i trijumf i pobedonosni gol protiv Real Madrida. Njega bih posebno izdvojio. Pobede, posebno nad večitim rivalom, mladim fudbalerima dosta znače i daju veliki motiv za dalji napredaak. Od malena se učite da morate da pobedite, učite šta je pritisak, adrenalin i naravno sveti grb!

Izdvojio je određene igrače crno-beih koji su igrali na njegovoj poziciji.

– Stvarno dosta odličnih igrača je igralo na tim pozicijama proteklih godina za Partizan. Leonardo je bio tehnički savršen, Bambi Tošić je majstor fudbala, kao i Suma. Lazar Marković takođe. Fića Stevanović je već pokazao koliki potencijal poseduje. Bilo je, a i sad stvarno odličnih fudbalera na toj poziciji.

Na kraju je otkrio i kako izgleda da deli teren sa starijim igračima.

– Osećaj je stvarno neverovatan. Igrati zajedno sa ovakvim igračima, biti deo ovakvog tima i to u svom voljenom klubu, to nema cenu! Hvala šefu Miloševiću i upravi kluba na ukazanoj prilici i svim saigračima na fenomenalnoj podršci. Odužiću se, spreman sam - zaključio je Čolić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna