IVANOVIĆ UBEĐEN DA ĆE OSTAVITI TRAG U HUMSKOJ: Pokazaću zašto sam u Partizanu

M. Blažić

17. 07. 2020. u 19:43

STIGAO je iz Spartaka u Partizan u januaru 2018, kao jedna od najskupljih akvizicija na domaćem tržištu.

ИВАНОВИЋ УБЕЂЕН ДА ЋЕ ОСТАВИТИ ТРАГ У ХУМСКОЈ: Показаћу зашто сам у Партизану

Foto: M. Vukadinović

Mnogo su očekivali i crno-beli i Đorđe Ivanović, ali je period aklimatizacije trajao predugo i od očekivanog lidera tima 24-godišnjaka rođenog u Vukovaru pretvorio u epizodistu. Nova sezona donosi nove planove, želje i dodatni elan, pa tako i Ivanović veruje da će njegova karijera konačno krenuti uzlaznom putanjom.

- Želim da ostanem i pokažem zašto sam doveden. Nadam se da će tako biti - veruje Đorđe Ivanović u mnogo bolje dane u crno-belom dresu.

U početku je problem predstavljala adaptacija na jednu potpuno drugačiju fudbalsku dimenziju, a za sve što se kasnije dešavalo ni sam ofanzivni vezista nema pravo objašnjenje.

- Iskreno, ne znam ni ja šta je u pitanju. Ne bih mnogo da pričam o tome. Valjda samo malo više samopouzdanja. Razgovaram sa Miloševićem o fudbalskim stvarima i verujem da će konačno sve krenuti onako kako bih želeo.

Dosadašnju dvoipogodišnju karijeru ofanzivnog veziste u Humskoj je definitivno obeležila kup utakmica protiv Vodojaže, kada je pet puta zatresao mrežu rivala.

- Tako se nekako namestilo. Mogao je bilo ko drugi da postigne pet golova, eto potrefilo se da to budem ja - završio je Ivanović.

POP JE MAŠINA

IVANOVIĆ je u hotelu "Palisad" cimer sa mladim golmanom Aleksandrom Popovićem.

- Pop je mašina, može da bude vrhunski golman. I biće. Sa nama je i dosta talenata iz Teleoptika i omladinske škole, nikog ne bih izdvajao, biće jednog dana veliki igrači - istakao je Ivanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)