LOPTA SE OPET KOTRLJA U SRBIJI: Partizanu još jedna mina posle TSC-a, Zvezda na teškom gostovanju

Tanjug

01. 12. 2023. u 11:09

Utakmicama 17. kola nastavlja se takmičenje u Superligi Srbije, fudbaleri Patizana dočekuju Vojvodinu, a Crvena zvezda u Kruševcu igra protiv Napretka.

ЛОПТА СЕ ОПЕТ КОТРЉА У СРБИЈИ: Партизану још једна мина после ТСЦ-а, Звезда на тешком гостовању

FOTO: M. Vukadinović

Prve utakmice 17. kola igraju se danas, Novi Pazar od 16.30 dočekuje Javor, dok dva sata kasnije u Subotici igraju Spartak i Radnik.

Fudbaleri Partizana u subotu od 15.30 igraju na svom terenu protiv Vojvodine i pokušaće da započnu novi niz pobeda. Crno-beli su u prošlom kolu izgubili od TSC-a 0:4 i pretrpeli prvi poraz u ligi, ali su i dalje ostali prvi na tabeli sa 40 bodova, tri više od Crvene zvezde.

I Vojvodina je u prošlom kolu poražena, od Zvezde 1:2 i zauzima šesto mesto na tabeli sa 22 boda.

Fudbaleri Zvezde igraju u nedelju od 15 časova u Kruševcu protiv Napretka i treba im pobeda kako bi ostali uz "večitog" rivala. Takođe i Napredak želi dobar rezultat kako bi se pomerio iz donjeg dela tabele, pošto zauzima 12. mesto sa 17 bodova.

Trećeplasirani TSC u nedelju od 17 časova u Bačkoj Topoli igra protiv Radničkog iz Niša. Ekipa Žarka Lazetića u duel ulazi posle poraza od Vest Hema (0:1) u četvrtak uveče u Ligi Evropa. U domaćem šampionatu TSC ima 29 bodova na trećem mestu, a Radnički, koji je bez pobede u poslednje četiri utakmice, zauzima pretposlednje, 15. mesto sa 13 bodova.

U ostalim utakmicama, Čukarički u nedelju od 13 časova dočekuje Radnički 1923, Voždovac će u subotu od 19 časova igrati kao domaćin protiv IMT-a, dok će Mladost u subotu od 15.30 u Lučanima dočekati Železničar iz Pančeva i pokušaće da nastavi niz dobrih rezultata posle kojeg je peta na tabeli.

Parovi 17. kola Super lige:

Novi Pazar - Javor (16.30)

Spartak - Radnik (18.30)

Subota:

Mladost - Železničar (15.30)

Partizan - Vojvodina (15.30)

Voždovac - IMT (19.00)

Nedelja:

Čukarički - Radnički 1923 (13.00)

Napredak - Crvena zvezda (15.00)

TSC - Radnički Niš (17.00)

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!