KAKVI CAREVI! Evo šta radi fudbalski klub Milan ovih dana

Novosti online

09. 10. 2023. u 15:26

LUDA završnica meča Đenova - Milan (0:1) u kojem je u nadoknadi isključen golman gostiju Majk Manjan, a među stative prinudno stao napadač "roso-nera" Olivije Žiru, dobila je interesantan nastavak.

КАКВИ ЦАРЕВИ! Ево шта ради фудбалски клуб Милан ових дана

FOTO: AP/Tanjug

Naime, klub sa San Sira je odlučio da marketinški iskoristi Žiruove minute na golu Piolijevog tima pa su u ponedeljak pušteni u prodaju golmanski dresovi sjajnog francuskog napadača, koji se istakao i jednom intervencijom u finišu meča na "Marasiju".

I ne samo to, klub je odlučio da na zvaničnoj internet stranici na spisku čuvara mreže pored Manjana, Mirantea, Nave i Sportijela stoji i ime i prezime francuskog reprezentativca.

Jasno je da će se iskusni Francuz posle reprezentativne pauze vratiti svojim obavezama u najisturenijem delu tima, ali je isto tako izvesno ko će u nekoj od sličnih nepredviđenih situacija za Milan stati na gol.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave