FK CRVENA ZVEZDA: Besplatan ulaz na proslavu 60. rođendana Marakane

Novosti online

28. 08. 2023. u 12:26

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da će ulaz na utakmicu šestog kola Superlige Srbije protiv Novog Pazara biti besplatan, u okviru proslave 60. rođendana Marakane.

ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Бесплатан улаз на прославу 60. рођендана Маракане

FOTO: FK Crvena zvezda

Utakmica između Crvene zvezde i Novog Pazara biće odigrana drugog septembra od 20 sati.

- Sada već davne 1963. godine svečano je otvoren najveći srpski stadion, koji je usled neodoljivog šarma, izgleda i pre svega masovno ispunjenih tribina od strane navijača našeg kluba nazvan Marakana. Slavni i širom sveta poznati stadion, na čijem terenu su najveći padali, a najbolji stvarani, kroz istoriju je svedočio brojnim i istorijskim pobedama naše Crvene zvezde, a nema dileme da nas na istom mestu tek očekuju veliki podvizi - navode iz Crvene zvezde.

"Crveno-beli" su istakli da očekuju fenomenalnu atmosferu na proslavi 60. rođendana stadiona "Rajko Mitić".

- Očekujemo fenomenalnu atmosferu, kao i bezbroj puta do sada, te da će navijači napraviti spektakularan ambijent u kome ćemo zajedno uživati pored atraktivnog fudbala Zvezdinih prvotimaca. U skladu sa koreografijom zvezdaši su već organizovali akciju i poručili da je dolazak u dresu Crvene zvezde na rođendansku proslavu obavezan - saopštila je Crvena zvezda i podsetila navijače da svi koji u subotu dođu na stadion obuku "crveno-beli" dres.

BONUS VIDEO: PEŠIĆ SE OBRATIO NOVINARIMA U MANILI: "Ja pričam, vi me ne čujete"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)