OFK VRŠAC PREDSTAVIO ČETIRI POJAČANJA: Parafirali Zoćević, Miladinović, Stašević i golman Nović

Јелена Ј. Баљак
Jelena J. Baljak

14. 07. 2023. u 18:00

OFK Vršac, koji je ostao bez desetorice igrača iz prethodne sezone, predstavio je četiri nova pojačanja, sa kojima želi da ostvari velike ambicije u Prvoj ligi Srbije.

ОФК ВРШАЦ ПРЕДСТАВИО ЧЕТИРИ ПОЈАЧАЊА: Парафирали Зоћевић, Миладиновић, Сташевић и голман Новић

Foto: B.Josimov

To su Marko Zoćević, Uroš Miladinović, Mateja Stašević i golman Filip Nović.

Zoćević je među njima najiskusniji. Bogato iskustvo sticao je najpre u Borcu iz rodnog Čačka, koji je tada igrao u Superligi. Potom je nosio dres Vojvodine i Voždovca, igrao je i u Uzbekistanu, kao i u Sutjesci iz Nikšića, sa kojom je osvojio titulu prvaka Crne Gore.

Kraljevčanin Mateja Stašević je „partizanovo dete“, klasa 2004. Prošao je sve njihove mlađe selekcije, sa kojima je osvajao i pionirsku i kadetsku ligu Srbije. Prvo seniorsko iskustvo stekao je u Teleoptiku.

Uroš Miladinović je fudbalsku karijeru počeo u Kruševcu, u Školi fudbala „Knez Lazar“. Kao 14-godišnjak postao je član Čukaričkog, iz kog je i stigao u Vršac.

Golman Filip Nović karijeru je počeo u Teleoptiku. Trenirao je i u mlađim kategorijama Crvene zvezde, Voždovca i Brodarca, u kom je stekao prvo seniorsko iskustvo. Kasnije je branio gol novosadskog Proletera.

Što se tiče igrača koji su napustili klub, većina njih je, zahvaljujući odličnim partijama i premijernoj sezoni OFK Vršca u Prvoj ligi Srbije, našli angažman u višem rangu takmičenja.

Jevgen Pavlov je otišao u novi superligaški tim Železničar iz Pančeva, Aleksandar Kadijević u Radnik iz Surdulice, Dejan Parađina u Napredak iz Kruševca, Uroš Marković u Kolubaru iz Lazarevca, Ognjen Ilić u Crvenu zvezdu, odnosno OFK Beograd, dok je Nemanja Andrić našao angažman u Mađarskoj.

Iz kluba su otišli i Arian Mršulja, Filip Stanisavljević, Miloš Pajević i Darko Stojković.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave