FSS: Rikardu Gomešu uručen trofej "Slobodan Santrač" za najboljeg strelca Superlige

Tanjug

03. 07. 2023. u 14:54

Doskorašnjem fudbaleru Partizana Rikardu Gomešu danas je uručen trofej "Slobodan Santrač" za najboljeg strelca Superlige Srbije, saopštio je Fudbalski savez Srbije (FSS).

ФСС: Рикарду Гомешу уручен трофеј Слободан Сантрач за најбољег стрелца Суперлиге

FOTO: FK Partizan

Gomešu je ovo druga uzastopna nagrada, jer je bio najbolji strelac i u sezoni 2021/22.

Danas je sin legendarnog srpskog golgetera Slobodana, Nenad Santrač, zajedno sa generalnim sekretarom Zajednice klubova Darkom Ramovšem, uručio trofej bivšem reprezentativcu Zelenortskih Ostrva.

"Znam da ovaj trofej čuva uspomenu na najboljeg strelca srpske lige svih vremena i zato mi je još draže što sam i ove sezone prvi golgeter lige. Svakako da će mi divan period u Partizanu ostati u sećanju i zbog tih individualnih priznanja. Najviše ću pamtiti prvi derbi protiv Crvene zvezde koji je završen 1:1 i na kome sam postigao gol. U životu se nikad ne zna, možda se jednog dana vratim u Partizan, ako ne kao igrač, onda u nekoj drugoj ulozi", rekao je Rikardo za sajt FSS.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

TULIJUM LASER ODLIČAN IZBOR ZA LEČENJE: Najčešći uzrok urinarnih problema je uvećana prostata